Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

"Bare" uavgjort for juniorene

Juniorene måtte nøye seg med uavgjort 4-4 mot Vind på Gjøvik fredag kveld. Det var spillerne lite fornøyde med, ettersom de hadde 3-0 til pause og 4-0 tidlig i andre omgang. (Arkivbilde)

Valdres tok ledelsen ved Marius Bråten på en fin heading. 0-2 ble det da Sindre Lokreim Bolstad satte et frispark knallhardt i lengste hjørne, og 0-3 på en ny heading av Bråten. Valdrisene gjennomførte en svært god førsteomgang, og ledelsen virket tilsynelatende trygg.

Enda tryggere virket den da Marius Bråten skåret sitt tredje for dagen tidlig i andre omgang. Bråten fikk vendt opp i boksen og satte ballen fint i hjørnet. Dermed 0-4, og alt syntes avgjort.

Men Vind skrudde opp aggressiviteten mange hakk i andre omgang, og fikk lønn for strevet i form av skåringer. Det siste målet til hjemmelaget kom på frispark i det 90. minutt. Dermed kunne gjøvikenserne juble over ett poeng, noe som var nok for dem til å kvalifisere seg til elite. Våre spillere var naturlig nok skuffet, men har to kamper igjen av kvalifiseringen, og dermed alle muligheter.

Trener Ole Anders Ulven var svært godt tilfreds med førsteomgangen, og mener laget må ta lærdom av den andre. Han gir honnør til Vind som stod på og aldri ga opp.

Det hører med til historien at valdres-keeper Øyvind Hovda skadet seg under oppvarming. Marcus Hermundstad var sporty nok til å ta utfordringen, og greide seg bra i målet.

Laget: Marcus Hermundstad, Eivind Ringen, Ørjan Vilhelmshaugen, Erland Flaten, Lars E. Sætrang, Sindre Lokreim Bolstad, Daniel Enger, Jonas Hauge,Sondre Bøhn Evensen, Marius Bråten og William Nissen

Inn i 2. omgang: Tore Solsten Før (60) og Kasper Dyve (75)

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR