Sogndal 2 - Valdres FK » Fosshaugane Campus » 22. september 2019 13:00
A-lag Herrer
Sogndal 2 - Valdres FK
Fosshaugane Campus
22. september 2019 13:00
Valdres FK 0 - 3 Strømsgodset 2
Gjensidigebanen
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Vant på en dårlig dag

Juniorene slo Ottestad 3-2 i storhallen i kveld, og er dermed kvalifisert til første runde i NM som gruppevinnere. Men Valdres kom aldri opp mot sitt beste i denne kampen. Bildet: Sindre Lokreim Bolstad i farta.

Valdres avgjorde kampen i løpet av en ti-minutters periode i første omgang. Slik kom målene:

20 min: 1-0. Erlend Sæbu drar med seg ballen på hjørnet av 5-meteren og setter den knallhardt opp i nett-taket.

23 min: 2-0 Joakim Halvorsen får snudd seg inne i feltet og sender en hard markkryper forbi Ottestads keeper.

29 min: 3 - 0. Andreas Nyhagen plukker opp en retur og banker inn nummer tre.

Da trodde alle at det skulle bli målkalas i storhallen, men slik gikk det ikke. Etter 40 minutter greide gjestene fra Hedmark å redusere. Det var en Valdres-spiller som var uheldig å beine ballen i eget nett, etter at keeper Øyvind Hovda først hadde gjort en glimrende bein-parade.

Første omgang varierte mye i kvalitet. Av og til var det flott fotball, men altfor ofte ble pasningene upresise og ballen gikk tapt. Etter pause sank kvaliteten ytterligere, og selv om Valdres hadde flere store sjanser ble det ikke mål av det. Istedet kunne Ottestad redusere til 2-3 kort før slutt, da en corner ble headet i mål.

DSC_6506_500x 313

Ottestad reduserer til 2-3.

Trener Ole Anders Ulven var skuffet over det elevene hans presterte i kveld. Bare i korte perioder fikk gutta vist hva som bor i laget. Han er likevel fornøyd med at de greide å mobilisere nok til å vinne kampen, og å vinne kvalikgruppa foran Gjøvik-Lyn, Gran, Ottestad og Vind.

Fossholt fra Hedalen var stødig dommer.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR