Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
A-lag Herrer
Valdres FK - Lillestrøm 2
Gjensidigebanen
20. august 2018 18:30
Skjetten  -  Valdres FK
Skjetten stadion
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Gammel cup-storhet gjester Valdres

Valdrespatriot Rosett

Sesongen sparkes i gang på Blåbærmyra onsdag kl. 19 når Faaberg kommer på besøk til 2. kvalifiseringsrunde i cupen. Vinneren er klar for første ordinære cuprunde, med mulighet for kamp mot storlagene i norsk fotball. Faaberg har tidligere vært bare sentimetre unna å nå Ullevål.

Vår motstander fra Sør-Gudbrandsdalen har en cup-historie som det ikke er lett å måle seg med, i allefall ikke på nivå 4 i norsk fotball. Faaberg opplevde en storhetstid på 80-tallet, med blant annet to kvartfinaler og en semifinale i NM. Mest kjent er nok semifinalen mot Vålerenga på Bislett i 1985, en dramatisk kamp som til slutt endte 3-3. Kampen gikk for et fullsatt stadion, og regnes blant de mest spennende cupkamper i nyere tid.

Det er nok mindre sannsynlig at Faaberg når like langt i år, men i første kvalifiseringsrunde imponerte laget med 4-2 over Storhamar. En treningskamp mot Toten før påske var derimot ikke like bra, da gjestene fra 4. divisjon greide 1-1. Faaberg skal i likhet med Valdres spille i 3. divisjon denne sesongen, og har havnet i avd. 9 sammen med lag bl.a. fra Trøndelag.

Valdres-trener Atle Johannessen melder om en del skader i troppen før kampen. Dan Mönell er høyst usikker ppa. problemer med ei tå, noe han har slitt med nokså lenge. Jonas Jørgensen er fortsatt ikke klar etter en strekkskade, men Johannessen regner med at han spiller serieåpningen 9. april. Ellers er det en del småskader i troppen, ved siden av at Erland Flaten må stå over pga. to gule sist. Johannessen regner med en jevn og publikumsvennlig kamp på Blåbærmyra, der Valdres håper å få vist fram sine offensive kvaliteter foran et entusiastisk hjemmepublikum.

Vi ønsker velkommen til sesongåpning på Blåbærmyra!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 20.08 kl. 18:30
Valdres FK - Lillestrøm 2
Norsk Tipping - ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
søndag 02.09 kl. 13:00
Valdres FK - Gran
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL