Valdres FK - Skedsmo » Gjensidigebanen » 23. juni 2018 16:00
Simen Høglien: 6 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Uavgjort for damene i Brumunddal

Damelaget greide seg adskillig bedre i treningskampen mot Brumunddal enn hva som var tilfellet med herrene. 3-3 stod det da kampen i Brumunddal var over.

Målscorere for Valdres lørdag var Andrea Kjeldsrud og Øyfrid Sørumshaugen (2). Stillingen til pause var 1-1.

Øyvind Nyhagen, som er en av lagets tre trenere, forteller at laget benyttet 12 spillere i kampen. Storscorer Anita Strand var også med i troppen, men valgte å stå over pga. antydning til strekkskade. Nyhagen er særlig fornøyd med førsteomgangen mot Dala, men mener at jentene ble noe slitne i andre omgang. Han berømmer forsvaret, som slapp hjemmelaget til svært få sjanser utover målene, der to kom etter corner.

Brumunddal skal, i likhet med Valdres, spille i tredje divisjon i år, etter å ha rykket ned fra andre etter sesongen 2015.

Valdres FK - Skedsmo
Norsk Tipping-ligaen