Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Juniorene overbeviste

Valdres FK - Gjøvik-Lyn 3-0 (1-0)

Det var kvalitetsforskjell på lagene som møttes til NM-kvalifisering i Valdres Storhall onsdag kveld. Gjøvik-Lyn, som hadde vunnet sine to foregående kamper i gruppa, hadde lite å stille opp med mot raske og ballsikre valdriser. Gjestene fra Gjøvik greide faktisk ikke å produsere en eneste skikkelig sjanse i løpet av 90 minutter.

Valdres tok ledelsen etter 37 minutter, da Andreas Nyhagen satte ballen i mål fra kort hold. Etter pause doblet Sindre Lokreim Bolstad ledelsen på en heading, før Joakim Halvorsen sendte i veg et langskudd som ga 3-0 til hjemmelaget.

DSC_6028.JPG

Trenerne Manuel Hervas og Ole Anders Ulven

Valdres imponerte de frammøtte i storhallen i kveld. Det var høgt balltempo, godt presisjon og bra bevegelse. Ex-valdris Manuel Hervas, som trener Gjøvik-Lyns juniorlag, roste Valdres for god ballbehandling og stort trøkk. Også Valdres-trener Ole Anders Ulven var godt fornøgd, og konstaterte klar framgang fra 3-3 kampen mot Gran. Ulven kunne se at gutta fikk til mye av det de har trent på den siste tida. Hadde besluttsomheten foran mål vært bedre, kunne seieren ha vært mye større.

Startoppstilling:

Øyvind Hovda, Eivind Ringen, Sindre Brekke Veltun, Erlend Flaten, Lars Emil Sætrang, Kasper Dyve, Andreas Nyhagen, Sindre Lokreim Bolstad, Erlend Sæbu, William Nissen, Joakim Halvorsen.

Inn i 2. omgang: Daniel Enger, Sondre Evensen og Bendik Strand Moen

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL