Seniorlagene
Valdres FK  -  Toten FK
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 5 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Flisa spolerte festen

Valdres feiret både 10 års-jubileum og opprykk til Regionligaen på Blåbærmyra lørdag. Men festen tok aldri av, ettersom gjestene Flisa vant kampen 3-1, og Valdres dermed gikk på sitt  første nederlag hjemme på to år. Sebastian Stenqvist (bildet) skåret for Valdres.

Førsteomgangen i dag var fattig på sjanser, men med Valdres et lite hakk over i spill. Sebastian Stenqvist fikk omgangens største sjanse etter et kvarter da han ble fint spilt fri av Ayouba Swaray. Men skuddet fra svensken gikk rett på keeper.

Andre omgang var bare såvidt begynt da Stenqvist gjorde det godt igjen med et lavt skudd inne i hjørnet. Dermed 1-0 til Valdres. Men Flisa kvitterte bare et par minutter senere etter å ha fått forært ballen ved en urutinert avklaring fra vårt forsvar. Flisa gikk opp til 2-1 med en heading etter frispark og 3-1 med et skudd fra 20 meter. Valdres produserte en del store sjanser, men marginene var ikke på vår side denne gangen.

Valdres savnet duellkraften til Øyvind Lund og Jonas Jørgensen i dag. Framover på banen viste Barake Seyoum mye bra og ble kåret til Valdres' beste. Storskårer Dan Mönell kom ikke skikkelig med i kampen før det var for sent, og kanskje ble han brukt for lite.

DSC_1995.JPG

Valdres er uansett klar for Regionligaen, ettersom Hauerseter tapte for Gran. Det ble derfor festfyrverkeri i regi Norbert Kühn etter kampen, men det var likevel en slukøret gjeng som forlot Blåbærmyra for nest siste gang i år.

DSC_2007.JPG

Terje Sanne har trolig opplevd større stunder på Blåbærmyra enn han gjorde i dag.Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR