Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Det blir opprykksfest mot Flisa!

Valdres er så og si klare for Regionligaen 2017. Etter at Hauerseter tapte 0-5 på Gjemselunden mandag kveld, er det nå bare teori som kan hindre Valdres å ta et skritt opp. Med minst ett poeng i toppkampen mot Flisa lørdag er også teorien ute av bildet.

Etter kveldens tap har Hauerseter på 6. plass 41 poeng og 6 plussmål. Valdres har 50 poeng og 34 plussmål på andre plass. Det skiller altså 9 poeng og 28 mål i Valdres' favør, og det skal vel skje mye rart om Hauerseter greier å hente inn dette. Men minimum ett poeng mot Flisa lørdag vil altså gjøre at plassen er klar med 100% sikkerhet.

Nå er det riktignok bare fire lag som er direkte kvalifisert for den nye ligaen. Men i tillegg kommer de åtte beste femmerlagene fra de 12 puljene. Der er situasjonen slik at skulle Valdres bli nummer fem, noe som kan komme til å skje, vil vi likevel være blant lagene som er kvalifisert. Selv om ulikt antall lag i de enkelte avdelingene kompliserer situasjonen noe, er det helt sikkert at Valdres ikke kan bli forbigått av åtte femmerlag.

Det ligger derfor til rette både for spenning og feiring på Blåbærmyra lørdag, ti år etter at Valdres rykka opp til 2. divisjon. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om dagen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR