Brann 2 - Valdres FK » Nymark kunstgress 03 » 22. juni 2019 16:00
A-lag Herrer
Brann 2 - Valdres FK
Nymark kunstgress 03
22. juni 2019 16:00
Valdres FK 1 - 10 Djerv 1919
Gjensidigebanen
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

10-års jubileum og opprykkskamp på Blåbærmyra

Valdres FK feirer 10 års- jubileum og samtidig opprykk til Regionligaen lørdag. Gamle helter fra opprykkskampen mot HamKam dukker opp for å kaste glans over begivenheten. Bildet: Terje Sanne har akkurat inn 4-1 for Valdres på Hamar.

Det er ventet at Terje Sanne tar turen til jubileumsfeiringen på Blåbærmyra lørdag. Også Baja og andre spillere bosatt i Valdres vil nok dukke opp. Og en av de to trenerne  fra 2007 er trener fortsatt, så han får vi nok se!  Det blir kaffe og jubileumskake for inviterte gjester (tidligere spillere, samarbeidspartnere, frivillige...) før kampen.

Om kampen er det å si at Valdres trenger ett poeng for å være helt sikre på opprykk. Det samme gjelder forsåvidt Flisa, som er ett poeng bak på tabellen. I realiteten er det vel kampen om andreplassen som er mest interessant her. Flisa var suverene i vårsesongen, men har ikke hatt samme flyten i høst selv om laget skulle være minst like godt nå.

For Valdres er Øyvind Lund og Jonas Jørgensen ute med suspensasjon. Derimot er Thomas Brekken trolig klar og Dan Mönell er også på bedringens vei. Gledelig er det også at Ayouba Swaray er tilbake i troppen etter langvarig skade. Knut Masdal har problem med ankelen og er usikker.

Velkommen til jubileumsfeiring på Blåbærmyra!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 19.06 kl. 19:30
Valdres FK - Vind/Vardal/Gjøvik Lyn Damer
Damer 3. div
lørdag 22.06 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR