Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
A-lag Herrer
Valdres FK - Lillestrøm 2
Gjensidigebanen
20. august 2018 18:30
Skjetten  -  Valdres FK
Skjetten stadion
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

10-års jubileum og opprykkskamp på Blåbærmyra

Valdres FK feirer 10 års- jubileum og samtidig opprykk til Regionligaen lørdag. Gamle helter fra opprykkskampen mot HamKam dukker opp for å kaste glans over begivenheten. Bildet: Terje Sanne har akkurat inn 4-1 for Valdres på Hamar.

Det er ventet at Terje Sanne tar turen til jubileumsfeiringen på Blåbærmyra lørdag. Også Baja og andre spillere bosatt i Valdres vil nok dukke opp. Og en av de to trenerne  fra 2007 er trener fortsatt, så han får vi nok se!  Det blir kaffe og jubileumskake for inviterte gjester (tidligere spillere, samarbeidspartnere, frivillige...) før kampen.

Om kampen er det å si at Valdres trenger ett poeng for å være helt sikre på opprykk. Det samme gjelder forsåvidt Flisa, som er ett poeng bak på tabellen. I realiteten er det vel kampen om andreplassen som er mest interessant her. Flisa var suverene i vårsesongen, men har ikke hatt samme flyten i høst selv om laget skulle være minst like godt nå.

For Valdres er Øyvind Lund og Jonas Jørgensen ute med suspensasjon. Derimot er Thomas Brekken trolig klar og Dan Mönell er også på bedringens vei. Gledelig er det også at Ayouba Swaray er tilbake i troppen etter langvarig skade. Knut Masdal har problem med ankelen og er usikker.

Velkommen til jubileumsfeiring på Blåbærmyra!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 20.08 kl. 18:30
Valdres FK - Lillestrøm 2
Norsk Tipping - ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
søndag 02.09 kl. 13:00
Valdres FK - Gran
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL