Brann 2 - Valdres FK » Nymark kunstgress 03 » 22. juni 2019 16:00
A-lag Herrer
Brann 2 - Valdres FK
Nymark kunstgress 03
22. juni 2019 16:00
Valdres FK 1 - 10 Djerv 1919
Gjensidigebanen
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Ingen suksess for Valdres på Beitostølen

Det var juniorlaget til Valdres FK som kom lengst under Beitostølen Cup i helga. Ungdommene gjorde en god innsats med å komme til semifinalen i turneringa. For seniorlagene gikk det tråere.

Begge damelagene til Valdres FK røk ut i åttendelsfinalen. Valdres FK 2 tapte 0-2 for Vålerenga, mens Valdres FK 1 røk hele 0-9 for Lyn. Best av damelagene fra Valdres var Skrautvål Futsal, som nådde semifinalen.

I herrenes åttendelsfinale møttes to valdreslag. Det var Valdres FK junior som trakk det lengste strået ved å slå Valdres FK 2 (som vel også var et juniorlag) med 2-1. Valdres FK 1 banket Reinsvoll hele 9-1.

Juniorene møtte  Rødberg i sin kvartfinale, og slet seg til en 1-0 seier. Andreas Nyhagen i mål (!) hadde nok mye av æren for seieren. Valdres FK 1 fikk en vanskelig oppgave mot Sagene 2. Her stod det 2-2 både etter ordinær tid og "sudden death", så det måtte straffespark til for å kåre vinneren. Det var oslogutta som var best på straffer, og gikk dermed videre med 4-3. Sagene holder til i 4. divisjon, men dominerte likevel kampen mot våre gutter.

Valdres FK junior møtte Sagene 2 i semifinalen. Det ble en jevn kamp, der valdrisene holdt godt følge. Hadde skuddferdighetene vært bedre, kunne det nok blitt finale på ungdommene, men det endte med 3-2 til Sagene. Likevel en god kamp! Men dermed ble det ingen valdreslag i finalene i årets Beitostølen Cup.

DSC_5886.JPG

 Dyster gjeng: Juniorene har akkurat tapt semifinalen mot Sagene 2.

Valdres stilte et noe redusert lag til turneringa på Beitostølen. Hverken Dan Mönell, Jonas Jørgensen eller Øyvind Lund kunne delta. Derimot var det en ny mann i mål, Raivo Varazinskis  fra Latvia (bildet under). Raivo har trent med Valdres Fk siste uka, og viste en rekke gode reaksjonsredninger på Beitostølen.

 DSC_5836.JPG

 Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 19.06 kl. 19:30
Valdres FK - Vind/Vardal/Gjøvik Lyn Damer
Damer 3. div
lørdag 22.06 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR