Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Vinn eller forsvinn mot Korsvoll

Kampen mot Korsvoll lørdag blir avgjørende for om Valdres greier å henge med i toppen av tabellen. For motstander Korsvoll er situasjonen akkurat den samme, - bare seier er godt nok.

Både Korsvoll og Valdres står med 39 poeng før helgas runde, fem etter lederlaget Frigg. Det vil si at taperen lørdag definitivt vil være hektet av i kampen om tetplassen.

Trener Atle Johannessen sier at laget ikke lenger fokuserer på opprykk. - Etter at spillere som Jonas Jørgensen, Jostein Hauge Volden, Erlend Flaten, Joakim Wiik, Morten Nerli og Ørjan Sørflaten er borte, kan en ikke regne med at de nest beste skal kunne ta steget opp umiddelbart. Til lørdagens kamp er ytterligere to spillere ute: Øyvind Lund må stå over etter tre gule kort, mens Desmond Chappy var uheldig å brekke armen mot Frigg. For Chappy kommer trolig Joakim Halvorsen inn, mens det er åpent hvem Johannessen velger som midtstoppere. Kanskje kan det ligge an til en overraskelse her?

Det bør kunne blil en underholdende kamp på Blåbærmyra, mellom to lag som begge må satse alt på seier. Skinkelotteri og "treffer du tverrliggeren" fortsetter, så publikum oppfordres til å ta med vel med peeng og finstille skuddfoten. Det er Veikroa og Shell 7/eleven Nes i Ådal som sponser skinka denne gangen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL