Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
A-lag Herrer
Valdres FK - Lillestrøm 2
Gjensidigebanen
20. august 2018 18:30
Skjetten  -  Valdres FK
Skjetten stadion
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Uavgjort for juniorene

Valdres startet best og avsluttet best mot Vind på Blåbærmyra i kveld, men greide likevel bare 3-3 og ett poeng. William Nissen (bildet) var blant de bedre på banen.

Det var to lag som var flinkere til å angripe enn til å forsvare seg vi så på Blåbærmyra onsdag kveld. Dermed ble det mange mål i en jevn og tidvis underholdende kamp.

Valdres kjørte kampen fra start, og det tok bare fire minutter før Kasper Dyve satte inn 1-0 etter fint forarbeid av Joakim Halvorsen. 2-0 var det Halvorsen selv som sørget for etter en corner  der Vind-forsvaret ikke var helt med på notene. Da så det veldig lyst ut for Valdres, men gjøvikenserne kom tilbake og reduserte til 1-2 før pause, og hadde også en kjempesjanse til å gjøre 2-2 etter en misforståelse i vårt forsvar. Skuddet gikk heldigvis utenfor det åpne Valdres-målet.

DSC_4688.JPG

Sindre Lokreim Bolstad måtte kaste inn håndkleet midtveis.

2-2 ble det likevel kort tid etter sidebytte da en Vind-corner på merkelig vis passerte hele feltet og snek seg inn på bakerste stolpe. Bare minuttet etter gikk gjestene opp til 3- 2 på et langskudd som skiftet retning og lurte keeper. Men Valdres kom sterkt utover i omgangen, og fikk lønn for innsatsen etter 80 minutter. William Nissen satte ballen i mål da Vind-forsvaret ikke greide å få ballen unna etter et Valdres-frispark.

3-3 var et greit resultat i en for det meste jevnspilt kamp. Valdres viste mye bra framover, men manglet noe duellstyrke på midtbanen, ved siden av at det i blant glapp litt bakover. Men gutta skal ha ros for å ha stått på og jobbet helhjerta i nitti minutter.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 20.08 kl. 18:30
Valdres FK - Lillestrøm 2
Norsk Tipping - ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
søndag 02.09 kl. 13:00
Valdres FK - Gran
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL