Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
A-lag Herrer
Valdres FK - Lillestrøm 2
Gjensidigebanen
20. august 2018 18:30
Skjetten  -  Valdres FK
Skjetten stadion
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Seks mål og god underholdning!

Valdres - Hallingdal 4-2   (3-0)

Det skjedde ikke altfor mye den første halvtimen på Blåbærmyra, men Valdres etablerte et godt grep på kampen. Det siste kvarteret ble derimot tettpakket av action. Først feiret Simen Høglien comebacket med å skru et frispark vakkert i mål fra 25 meter.  Deretter var det Haris Heremic sin tur: Svensken sendte ballen i mål med en knallhard markkryper. Kvalitetsavslutning! Bedre enda ble det da landsmannen Dan Mônell slet seg løs på kanten og feide ballen opp i vinkelen fra skrått hold. Dermed 3-0 og en trygg ledelse til pause.

DSC_4405.JPG

Desmond Chappy var som vanlig luftens baron.

Men Hallingdal ga ikke opp, og sørget for ny spenning i kampen med to raske scoringer i andre omgang. Først var det en halv volley fra innenfor sekstenmeteren, mens denn andre var et hart langskudd fra tjuefem meter som gikk i stanga og inn.  Da ble det nytt liv i hallingkolonien på tribunen, men gjestene greide aldri å komme i nærheten av utligning. Isteden punkterte Dan Mônell kampen da han kom alene igjennom etter 80 minutter og satte ballen sikkert i mål.

Dan Mônell ble fortjent nok kåret til dagens beste valdris. Ellers slapp Sindre Veltun godt ifra debuten som midtstopper og Sanin viste stadige eksempler på eminent ballbehandling. -Men aller best i dag var kanskje Drageberget?

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 20.08 kl. 18:30
Valdres FK - Lillestrøm 2
Norsk Tipping - ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
søndag 02.09 kl. 13:00
Valdres FK - Gran
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL