A-lag Herrer
Valdres FK 1 - 3 Bergen Nord
Valdres Storhall
Federico Giordano: 2 mål

Karrièren er over for Wiik

Joakim Wiik har spilt sin siste kamp for Valdres FK. Det er akilles-scenene som setter en tidlig stopper for fotballkarrieren.

Kampen mot Nordstrand (1-4) ble den siste for Joakim Wiik. Det stoppet dermed på 164 kamper, to mer enn "Baja" Rundbråten. Joakim rundet tredve år tidligere i år og hadde i utgangspunktet bestemt seg for å legge opp etter denne sesongen. Men etter å ha fått legeforbud mot å belaste føttene ytterligere, er det klart at slutten kom litt før enn planlagt. Han opererte akilles-scenen på begge bein i fjor, men har aldri greid å bli kvitt plagene.

img063.jpgJoakim Wiik har vært med siden oppstarten i 2007, og var i startelleveren da Valdres FK rykket opp med den berømmelige kampen på Børstad i november samme år. Han har som regel hatt tilhold på backplass, men også vært brukt som midtstopper og sågar kantspiller.

Joakim har holdt fast ved Valdres FK "i gode og onde dager" og klubben takker for lang og tro tjeneste!

DSC_4191.JPG

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 27.04 kl. 15:00
Valdres FK - Vestfossen
Norsk Tipping -ligaen
søndag 05.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum
Damer 3. div
tirsdag 07.05 kl. 19:30
Valdres FK - Brumunddal G19
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR