Et år til i tredje divisjon

Valdres tapte 2-3 mot Røa i kveld, og må dermed belage seg på å spille minst et år til i tredje divisjon. På et godt kjempende valdreslag trakk trener Atle Johannessen fram Sanin Muminovic, Simen Høglien og Erlend Sæbu (bildet)

Kampen startet svært bra for Valdres da Haris Heremic satte ballen i mål med et godt skudd fra distanse etter bare et par minutter. Men Røa kvitterte snart etter en misforståelse mellom keeper og forsvar til Valdres. Før pause hadde Simen Høglien en knallhard heading i tverrliggeren etter et flott angrep, men det stod 1-1 til pause.

Valdres tok på nytt ledelsen i andre omgang ved Sanin Muminovic på et kjempeskudd fra langt hold. Men Røa greide å kjempe Valdres ut av stilen og å snu kampen til sin fordel i andre omgang. Dermed ble det null poeng i en jevn kamp, der Røa riktignok hadde de fleste sjansene.

Trener Atle Johannessen var fattet etter kampen, men innser at det ikke blir noe opprykk i år. Johannessen sier at Valdres igjen tapte mot et lag som slo langt og trykket etter med stor kraft. Hans egne gutter hadde ikke fysikk nok til å stå i mot. - De andre lagene har blitt mer klar over hvilke sterke sider Valdres har, og innretter seg etter det. Og de har selvsagt også merket seg de svake sidene til laget vårt. - Men nå skal vi avslutte med stil å feie grei av banen på Blåbærmyra neste helg, lover Johannessen.