Brann 2 - Valdres FK » Nymark kunstgress 03 » 22. juni 2019 16:00
A-lag Herrer
Brann 2 - Valdres FK
Nymark kunstgress 03
22. juni 2019 16:00
Valdres FK 1 - 10 Djerv 1919
Gjensidigebanen
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Valdres Teens tuktet Skårer

"Valdres Teens": Kasper Dyve, William Nissen, Joakim Halvorsen, Lars Emil Sætrang, Erlend Sæbu, Sindre Lokreim Bolstad (i sivil) Jonas Hauge, Eivind Ringen og Andreas Nyhagen.

Førsteomgangen på Blåbærmyra var jevnspilt, og det var gjestene fra Romerike som tok ledelsen på straffe. Keeper Kert Kütt greide å slå vekk ballen fra en av Skårers angripere som kom alene igjennom, men dommeren mente at han også hindret spilleren på ulovlig måte. Dermed 0-1. Men skåringen tente Valdres, og det tok ikke lang tid før Dan Mönell sørget for utligning. Svensken brukte fysikken til å komme seg rundt ved dødlinja, la knallhardt inn i feltet der en av Skårers forsvarere satte ballen vakkert i mål.

Andre omgang var bare minuttet gammel da Valdres fikk frispark fra tjue meter. Thomas Brekken sendte i vei en markkryper som gjestenes keeper greide å fomle i mål. Keepertabbe! Valdres hadde et godt tak på kampen etter dette. Selv om romerikingene hadde ballen mye, greide de ikke å produsere sjanser, og det som kom tok keeper Kert Kütt seg greit av. Skårer ble slitne på slutten, noe Dan Mönell benyttet seg av. Svensken kom alene igjennom etter 80 og 92 minutter, og satte ballen sikkert i mål ved begge anledninger. Dermed klar Valdres-seier i en forholdsvis jevnspilt kamp.

DSC_4191.JPG

Alene på topp: Joakim Wiik fikk blomster etter å ha gjennomført sin kamp nr. 163 for Valdres FK

Selv om det ble tre poeng og tre plussmål, var det ikke festfotball som ble levert på Blåbærmyra i går. Men ungdommene gjorde en meget bra innsats, samtidig som Dan Mönell og Kert Kütt dominerte i hver sin ende av banen. Men skal Valdres ha mulighet til å henge med i toppen framover, må laget forsterkes. Og det bør helst skje før den vanskelige bortekampen mot Nordstrand i neste runde.

Drageberget kåret Thomas Brekken til dagens beste.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 19.06 kl. 19:30
Valdres FK - Vind/Vardal/Gjøvik Lyn Damer
Damer 3. div
lørdag 22.06 kl. 15:00
Valdres FK - Nordre Trysil
Damer 3. div
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR