Seniorlagene
Sander Hansson: 12 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Sanin Muminovic spiller mot Nordstrand

Øyvind Lund er fortsatt plaget med "jumpers knee", og selv om det er framgang å spore så vil han ikke risikere resten av høstsesongen pga. kampen i Oslo. Derfor er det ekstra gledelig at nykommer Sanin Muminovic er klarert for spill. Muminovic, som kvittet seg med skjegget etter sin første dag i Valdres, vil etter alt å dømme gå inn på sentral midtbane i morgen.

DSC_4211.JPG

Også Desmond Chappy er klar for spill, men om han blir å finne i startoppstillingen er mer usikkert. Trener Atle Johannessen hadde ikke endelig bestemt seg for lagoppstillingen da vi besøkte treningsfeltet fredag ettermiddag. - Men Chappy mener han er i god form til tross for at han ikke har spilt for noen klubb så langt i år.

Motstanderer Nordstrand greide 2-2 på Blåbærmyra i vår, og vil uten tvil by på god motstand lørdag. Laget spilte 1-1 borte mot Oslo City i forrige runde, og ligger på sjette plass på tabellen med 24 poeng. Trener Atle Johannessen regner med at kampen blir som alle de andre kampene i Oslo: jevn og hard.

søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2