Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03

Meld deg inn i årets Fantasy-serie

Premier League-sesongen 2015/2016 nærmer seg med stormskritt, og millioner av managere rundt om i Verden gjør seg klar for å kjempe om heder og ære. Meld deg inn i Valdres FK sin egen serie her.

I spillet kan du velge 15 spillere fra årets Premier League-klubber. Spillerne har fått en verdi mellom 4 og 13 millioner pund, og du har 100 millioner pund å bruke totalt. Du kan maksimalt velge tre spillere fra samme klubb. Trenger du hjelp eller mer informasjon, kan du lese mer her:  http://www.teknofil.no/artikler/slik-spiller-du-fantasy-premier-league/162462

Fjorårets vinner av Valdres FK sin serie ble Sondre Sivesind Melbye, som i tett konkurranse med mange av våre spillere, trenere og supportere klarte å kjempe til seg seieren med en sterk innspurt i de siste serierundene.

Årets serie håper vi blir både større, bedre og enda tettere enn noensinne. Meld deg inn ved hjelp av vår kode 39274-376353 nå, og bli med å kjempe om både heder, ære og bragging rights.

Valdres FK - Vard Haugesund