Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 24. september 2018 20:30
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
24. september 2018 20:30
Valdres FK  -  Kråkerøy
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

-Nitrist!

Trener Atle Johannessen var både trist og skamfull etter at Valdres ble slått 4-1 av Nordstrand i dag. - Det er bare ¨å glemme opprykk slik vi spiller nå, sier Johannessen.

Det startet riktignok bra for Valdres i dag ettersom de tok ledelsen tidlig i kampen. Det var en fin avslutning fra Kasper Dyve som gikk via Haris Heremic og i mål. Men Nordstrand utlignet ikke lenge etter, og satte inn tre mål i andre omgang uten at Valdres greide å svare.

-Hva var det som sviktet i dag, Johannessen? Det var nok i første rekke forrsvaret som sviktet, og keeper Kert Kütt hadde slett ingen heldig dag. Tre av Nordstrands mål må vi si var rene tabber fra vår side, sier Johannessen. Framover på banen var det bedre, og spillere som Chappy, Heremic og Muminovic må få godkjendt.

- Dersom vi spiller på denne måten er det bare å glemme opprykk, sier Johannessen videre. Vi må jobbe, løpe og krige, ikke gjemme oss bort og satse på at andre gjør jobben. I dag var vi stadig på etterskudd, samtidig som vi gjorde dumme taktiske valg. Det går ikke å finspille seg ut av enhver situasjon. 

Neste lørdag er det lokaloppgjør mot Hallingdal, og en må håpe at laget viser seg fram fra en annen side da. Forhåpentligvis er sjefskriger og kaptein Øyvind Lund tilbake og kan piske gutta til forsterket innsats.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 24.09 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Raufoss 2
Damer 3. div
lørdag 29.09 kl. 15:00
Valdres FK - Kvik Halden
Norsk Tipping -ligaen
søndag 14.10 kl. 17:00
Valdres FK - Faaberg Fotball
Junior elite
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL