Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

-Nitrist!

Trener Atle Johannessen var både trist og skamfull etter at Valdres ble slått 4-1 av Nordstrand i dag. - Det er bare ¨å glemme opprykk slik vi spiller nå, sier Johannessen.

Det startet riktignok bra for Valdres i dag ettersom de tok ledelsen tidlig i kampen. Det var en fin avslutning fra Kasper Dyve som gikk via Haris Heremic og i mål. Men Nordstrand utlignet ikke lenge etter, og satte inn tre mål i andre omgang uten at Valdres greide å svare.

-Hva var det som sviktet i dag, Johannessen? Det var nok i første rekke forrsvaret som sviktet, og keeper Kert Kütt hadde slett ingen heldig dag. Tre av Nordstrands mål må vi si var rene tabber fra vår side, sier Johannessen. Framover på banen var det bedre, og spillere som Chappy, Heremic og Muminovic må få godkjendt.

- Dersom vi spiller på denne måten er det bare å glemme opprykk, sier Johannessen videre. Vi må jobbe, løpe og krige, ikke gjemme oss bort og satse på at andre gjør jobben. I dag var vi stadig på etterskudd, samtidig som vi gjorde dumme taktiske valg. Det går ikke å finspille seg ut av enhver situasjon. 

Neste lørdag er det lokaloppgjør mot Hallingdal, og en må håpe at laget viser seg fram fra en annen side da. Forhåpentligvis er sjefskriger og kaptein Øyvind Lund tilbake og kan piske gutta til forsterket innsats.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 24.04 kl. 19.29
Valdres FK - Nordre Land
G19 Elite
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR