Valdres FK - Faaberg » Gjensidigebanen KG » 16. april 2023 15.00
Seniorlagene
Valdres FK - Faaberg
Gjensidigebanen KG
16. april 2023 15.00
Valdres FK Kvinner 4 - 2 Nordre Land
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 7 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

- Forventer en tøff bortekamp

Valdres gjester tolvteplasserte Oldenborg til seriekamp lørdag klokken 16 på Tørteberg Kunstgress i Oslo. Atle Johannessen forventer en knalltøff kamp mot et poenghungrig vertskap, og har også en svært positiv nyhet for målkåte Valdriser. 

Haris Heremic er nemlig tilbake, og er i troppen til morgendagens kamp. Svensken har vært på prøvespill i en bosnisk toppklubb i sommer, men lyktes ikke i å sikre seg ny klubb. Han er dermed tilbake, og er klar for å score flere mål i valdrestrøya. Det er trener Atle Johannessen naturligvis svært fornøyd med: - Vi er glad for at Haris vil ta høsten med oss, og med tanke på at han scoret hele ni seriemål for oss i vårsesongen er han en opplagt viktig spiller for oss, erklærer han. 

Oldenborg er plassert tredjesist på tabellen, men har tatt 10 av sine 11 poeng på syv hjemmekamper, og har kun sluppet inn fem mål på heimebane denne sesongen. Dette er Atle naturligvis klar over, og tar ikke seieren på forskudd. 

- Jeg ser for meg en tøff kamp mot et lag som må ha poeng, men vi vet at vi normalt skal ha bedre kvalitet i alle ledd enn Oldenborg. Vi har også hatt en ok treningsuke, selv om jeg savner at flere melder seg på og tar ansvar for at treningskvaliteten blir best mulig, forteller Johannessen. 

Thomas Brekken er ute med karantene etter det gule kortet han pådro seg mot Oslo City, mens kaptein Øyvind Lund er tilbake og klar for å piske unggutta til kamp. 

Lars Fredrik Brateng er tilbake i lett trening etter korsbåndskaden han pådro seg i fjor høst, og det forventes at han kanskje kan være å se på banen i løpet av få måneder. Det jobbes også med å utvide seniorstallen med et par nye ansikter, uten at noe konkret er på plass. 

Tropp: Kutt, Flaten, Hauge Volden,  Wiik, Veltun, Lund, Sæbu, Halvorsen, Dyve, Bolstad, Monell, Heremic, Bø, Sætrang, Vilhelmshaugen, Grøndahl. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR