Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Nytt tap for Årdal

Valdres tapte 0-2 for Årdal i kveldens treningskamp på Blåbærmyra. Årdølene avgjorde kampen de siste ti minuttene.

Valdres stilte et svært ungt lag mot Årdal i kveld. Lagleder Philip Stensæter hadde regnet seg til at gjennomsnittsalderen i startoppstillingen var 18 år. Bare Thomas Brekken dro opp gjennomsnittet. Fra vårsesongen manglet Ørjan Sørflaten (Sogndal), Jonas Jørgensen (Danmark), Erland Meldal, Kert Kütt, Haris Heremic, Dan Mönell og Joakim Wiik (skadet). Jostein Hauge Volden og Øyvind Lund delte en midtstopperplass.

Første omgang var svært sjansefattig og endte 0-0. Etter halvtid kom Jonas Hauge nær for Valdres med et skudd i stolpen fra tjue meter. To forsvarsfeil mot slutten av omgangen avgjorde kampen. Etter 80 minutter var en Valdres-forsvarer uheldig; pasningen gikk rett til en årdøl, som ikke hadde noen problemer med å sette ballen i mål. I kampens siste minutt hadde kveldens keeper, Kristian Bakken, rykket helt fram til midtsirkelen. Da Årdal erobret ballen, kunne de enkelt spille forbi keeper og spurte ballen i mål.

Mandag kl. 17 venter en ny motstander fra Sogn, da Sogndal stiller på Blåbærmyra.