Valdres FK - Skedsmo » Gjensidigebanen » 23. juni 2018 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Skedsmo
Gjensidigebanen
23. juni 2018 16:00
Valdres FK 2 - 1 Bjørnevatn
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 6 mål
Simen Høglien: 6 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Seier mot Vang

Lørdag spilte damene borte mot Vang, noe som endte med seier 3-1.
Her er trener Morten Buenes oppsummering av kampen.
-
Vi var litt spente på forhånd fordi de aller fleste av jentene hadde spilt kamp 2 dager før. Men det viste seg at det tålte de godt denne gangen. Vi tar tak i kampen fra start og spiller oss til sjanser ganske tidlig. Det skal gå 15 min før scoringen kommer. Igjen er det et hjørnespark som settes i målet. Øyfrid er målskorer. Utover i omgangen kombinerer vi fint, og spiller Vang til tider ut. Vi er flere ganger alene med keeper uten at det blir uttelling.1.omgang ebber ut med en 1-0 ledelse til oss.
-
2. omgang starter som 1.omg sluttet. Vi spiller og spiller, skaper gode, store sjanser, men ballen går i keeper, eller rett utenfor. Så etter 70 min får Monica stjernetreff på volley fra 25 meter. Keeper er sjanseløs :-). I det 85 min reduserer Vang på en av sine få sjanser i kampen. Men bare tre minutter senere er det Anja som perfekt møter Anitas innlegg ved fremste stolpe, og kliner ballen i nettaket. Kampen ebber ut med 3-1. Etter spill og sjanser var det en del mål for lite, men vi tar med oss at vi er flinke til å skape sjanser. Spillet i dag var også utrolig bra. Gode kombinasjoner der ballen gikk fra spiller til spiller, og der vi maktet å sette opp haugevis med 2-1 situasjoner. Hele laget spilte bra i dag, men Kristin var kanskje den som tok kaka i dag :-) . Monica, Mariann, Ingrid E, Øyfrid og Ingrid Opheim var også svært gode :-)
-
Siste kamp før ferien er neste søndag borte mot Sander/Skarnes.Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 23.06 kl. 16:00
Valdres FK - Skedsmo
Norsk Tipping-ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL