Seniorlagene
Fart 2 - Valdres/Fagernes
Fart KG
14. september 2022 19.30
Valdres FK  -  Follebu
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Seier mot Vang

Lørdag spilte damene borte mot Vang, noe som endte med seier 3-1.
Her er trener Morten Buenes oppsummering av kampen.
-
Vi var litt spente på forhånd fordi de aller fleste av jentene hadde spilt kamp 2 dager før. Men det viste seg at det tålte de godt denne gangen. Vi tar tak i kampen fra start og spiller oss til sjanser ganske tidlig. Det skal gå 15 min før scoringen kommer. Igjen er det et hjørnespark som settes i målet. Øyfrid er målskorer. Utover i omgangen kombinerer vi fint, og spiller Vang til tider ut. Vi er flere ganger alene med keeper uten at det blir uttelling.1.omgang ebber ut med en 1-0 ledelse til oss.
-
2. omgang starter som 1.omg sluttet. Vi spiller og spiller, skaper gode, store sjanser, men ballen går i keeper, eller rett utenfor. Så etter 70 min får Monica stjernetreff på volley fra 25 meter. Keeper er sjanseløs :-). I det 85 min reduserer Vang på en av sine få sjanser i kampen. Men bare tre minutter senere er det Anja som perfekt møter Anitas innlegg ved fremste stolpe, og kliner ballen i nettaket. Kampen ebber ut med 3-1. Etter spill og sjanser var det en del mål for lite, men vi tar med oss at vi er flinke til å skape sjanser. Spillet i dag var også utrolig bra. Gode kombinasjoner der ballen gikk fra spiller til spiller, og der vi maktet å sette opp haugevis med 2-1 situasjoner. Hele laget spilte bra i dag, men Kristin var kanskje den som tok kaka i dag :-) . Monica, Mariann, Ingrid E, Øyfrid og Ingrid Opheim var også svært gode :-)
-
Siste kamp før ferien er neste søndag borte mot Sander/Skarnes.Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 26.06 kl. 15.00
Valdres FK - Follebu
5. div menn
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR