Ny seier til juniorene

Juniorene tok tok sin andre seier på rad da Nybergsund ble slått 3-1 på Blåbærmyra lørdag. To scoringer de siste ti minuttene avgjorde kampen. Bildet: Joakim Halvorsen har satt inn 1-0, og blir gratulert av Kasper Dyve.

Førsteomgangen i dag var forholdsvis svak. Valdres hadde et klart overtak, men framspillene var for unøyaktige og timingen for dårlig. Vi tok likevel ledelsen da halvtimen var spilt ved Joakim Halvorsen. Halvorsen utnyttet en misforståelse mellom Nybergsunds midtstopper og keeper, rundet begge to og satte ballen i mål.

Kampen ble friskere etter pause. Etter 52 minutter smelte Kasper Dyve ballen i stolpen, og Valdres produserte etterhvert mange sjanser. Men mot spillets gang utlignet Nybergsund på straffe etter 72 minutter. En trysling ble dyttet inne i feltet, og keeper Simen Kjellgren ble sendt feil veg på den følgende 11-meteren.

Valdres skrudde opp tempoet det siste kvarteret, men det kunne se ut som om ineffektivt angrepsspill skulle snyte valdrisene for tre poeng. Men fem minutter før slutt kom dagens prestasjon: Sindre Lokreim Bolstad gikk opp i Nybergsunds felt og headet ballen vakkert i mål. (Se bildet). To minutter seinere fastsatte Erland Meldal sluttresultatet til 3-1 med et frispark nede i hjørnet fra 20 meter. Dermed tre fortjente poeng til Valdres.

DSC_2836 - Kopi - Kopi.JPG

Selv om det ble tre poeng i dag, kan ikke Valdres være mer enn middels fornøgd med kampen. Motstander Nybergsund stilte et reservepreget lag til dagens kamp, med blant annet en utespiller i mål. På den annen side sparte også Valdres spillere med tanke på mandagens kamp mot Lyn.