Sogndal 2 - Valdres FK » Fosshaugane Campus » 22. september 2019 13:00
A-lag Herrer
Sogndal 2 - Valdres FK
Fosshaugane Campus
22. september 2019 13:00
Valdres FK 0 - 3 Strømsgodset 2
Gjensidigebanen
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Svensk festaften på Romerike

Svenskene Haris Heremic og Dan Mönell (bildet) scoret to ganger hver da Skårer ble beseiret med 4-0 på Lørenskog i dag. Valdres klatret med dette til topps på tabellen.

Skårer la seg lavt i første omgang og satset på overganger. Det ble derfor mye ballbesittelse på valdrisene. Dan Mönell ga Valdres ledelsen i kjent stil, da han driblet et par mann og satte ballen i motsatt kryss. Seinere i omgangen kom turen til landsmannen Haris Heremic. Meldal og Flaten spilte seg flott igjennom på høgresida og sendte ballen til Heremic som satte ballen i åpent mål. Dermed 0-2 til pause.

Etter sidebytte prøvde hjemmelaget å legge seg høgere på banen. Valdres var - ifølge Joakim Wiik - til tider litt sløve bakover, og Skårer hadde sine muligheter. Ved en anledning smalt ballen i stanga.På den annen side kunne Valdres også hatt flere. Men de siste ti minuttene kontret valdrisene inn to nye mål ved Heremic og Mönell, og resultatet ble meget bra sett med valdresøyne.

Kaptein Øyvind Lund mener at kampen i dag ble litt rotete fra Valdres sin side. Periodevis var Valdres gode, men periodene varte litt for kort. Alt i alt vant Valdres med overbevisende sifre på en ikke altfor god dag.

Startoppstilling: Kütt, Flaten, Volden, Wiik, Brekken, Lund, Meldal, Sørflaten, Sæbu, Mônell, Heremic.

Bytter:

Nerli for Wiik

Halvorsen for Meldal

Dyve for Sørflaten

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR