Valdres FK jr  -  Elverum
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
Even Neshagen: 1 mål

Sterk sluttspurt ga Røa poeng

Valdres så ut til å ha tre poeng i boks, men Røa våknet og kjørte over våre gutter den siste knappe halvtimen. Dermed endte det 2-2 på Blåbærmyra. Bildet: Dan Mönell

Det var Valdres som tok ledelsen etter halvspilt førsteomgang i regnværet på Blåbærmyra. Thomas Brekken førte opp langs høgrekanten og fikk lagt en perfekt pasning til Haris Heremic inne i feltet. Heremic avsluttet kaldt og rolig fra fem meter, og dermed 1-0.

Tidlig i andre omgang gjorde Dan Mönell 2-0 med sitt trettende mål for sesongen. Mönell driblet seg innover og satte en markkryper bak Røas keeper. Akkurat da så Valdres ut til å ha full kontroll, men en Røa-scoring ti minutter seinere snudde alt på hodet. Etter denne scoringen overtok Røa kampen fullstendig, og Valdres-forsvaret hadde nok med å beine ballen ut av farlig sone. Valdres mistet helt midtbanen i denne perioden, og ble bare liggende bakpå å forsvare seg. Røa fikk en scoring annulert for offside, men ga seg ikke og fikk lønn for strevet med 2-2 etter 85 minutter.

Røa var nærmest seieren i sluttminuttene, men Valdres greide å berge ett poeng. Dermed er det fortsatt tabelltopp, men nå bare ett poeng foran Frigg. Drageberget kåret Thomas Brekken til beste Valdres-gutt. Joakim Wiik fikk pepper etter kampen, - ikke fordi han spilte dårlig, men fordi han har nådd den høge alder av tredve år. Vi gratulerer!

Laget: Kert Kûtt, Thomas Brekken, Jostein Hauge Volden, Øyvind Lund, Joakim Wiik, Jonas Jørgensen, Erlend Sæbu, Erland Meldal, Joakim Halvorsen, Dan Mönell, Haris Heremic

Inn i andre omgang: Kasper Dyve for Meldal og Ørjan Sørflaten for Halvorsen