Lysekloster - Valdres FK » Lysekloster Framo Idrettspark » 27. juli 2019 16:00
A-lag Herrer
Lysekloster - Valdres FK
Lysekloster Framo Idrettspark
27. juli 2019 16:00
Valdres FK 0 - 11 Vard Haugesund
Gjensidigebanen
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Nytt besøk fra Oslo

Nordstrand er et lag Valdres FK aldri tidligere har møtt. Lørdag tar de turen til Blåbærmyra, med den tidligere Valdres-spilleren Prince Mambouana i spissen. Erlend Flaten & Co. er klare til å sparke i fra.

Nordstrand har åpnet sesongen godt, med tre seire og et tap. Tapet kom mot opprykkskandidat Ready. I forrige kamp ble det 1-0 mot Oslo City, etter at Prince Mambouana headet et frispark i mål. Prince har som kjent en fortid i Valdres, da han spilte her sesongen 2011. Joakim Wiik er vel eneste gjenværende fra Valdreslaget den gangen, men han har sikkert et og annet å fortelle lagkameratene om Prince Mambouana.

Trener Atle Johannessen er usikker på hva som venter på lørdag. - Det er et faktum at Valdres til nå har spilt mot lag nr. 10, 12, 13 og 14 på tabellen, så dette vil trolig bli den tøffeste testen så langt, mener Johannessen. Troppen er nå så å si skadefri; Morten Nerli og Sindre Lokreim Bolstad er på veg tilbake etter skade, men kampen kommer kanskje i tidligste laget. Joakim Wiik måtte ut i kampen mot Skårer pga, vond akilles, men spiller trolig fra start i morgen. Ellers rapporteres alle friske og raske.

Valdres er i øyeblikket nr. 2 på tabellen, på dårligere måforskjell enn serieleder Frigg.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 03.08 kl. 15:00
Valdres FK - Fjøra
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR