Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Første poengtap for Valdres FK

Det så lyst for Valdres da Haris Heremic stanget inn 1-0 etter 37 minutter (bildet). Men Nordstrand kom tilbake og greide å få inn utligningen tidlig i andre omgang.

Kampen i dag ble preget av mange og harde dueller. Nordstrand er et voksent og fysisk sterkt lag som ga våre gutter hard kamp.

Valdres åpnet best, men gjestene kom etterhvert med i kampen for fullt. I en jevnspilt første omgang var det Valdres som hadde flest sjanser, og som gikk opp til 1-0 da Haris Heremic satte hodet til en perfekt corner fra Thomas Brekken.

Dessverre ble høgre back Erlend Flaten skadet og måtte ut tidlig i omgangen. Flaten ble taklet da han kom i voldsom fart, og i fallet gikk det ut over armen. En frykter brudd og at Flaten kan være ute i lengre tid.

Valdres var det førende laget etter pause, men det var Nordstrand som greide å få ballen i mål etter spill i feltet. Valdres presset på for en scoring de siste tjue, men marginene var ikke på vår side i dag. Det hjalp ikke at Nordstrands ex-valdris Prince Mambouana ble sendt av banen ti minutter før slutt etter to gule kort.

Dermed ble det "bare" ett poeng i dag, men Valdres ligger fortsatt som nummer to på tabellen. Bare ett mål skiller opp til Ready, som i dag slo Frigg 4-2.

DSC_1693.JPG

Det var bra med folk på Myra i dag, og Drageberget var mer aktivt enn på lenge. Dragene kåret Thomas Brekken (bildet t.h.)  til dagens beste.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL