Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane

Dårlig dag for damene

En scoring seks minutter ut i andre omgang avgjorde kampen mellom Valdres og Sander/Skarnes lørdag. En av bortelagets spillere fikk anledning til å fyre av et skudd fra 20 meter, som gikk inn oppe i krysset til høgre for Thea Sandsengen. Dermed ble det tap for Valdres etter to fine seire.

Dagens motstander var et robust lag, der forsvaret og keeper holdt godt unna for våre jenter. Likevel hadde Valdres sjanser nok til å avgjøre kampen til sin fordel, bl.a. flere 100%-sjanser alene med keeper. Men avslutningene var ikke gode nok, og derfor endte det med tap denne gangen.

Valdres hadde igjen en debutant på laget: Victoria Granås, som greide seg bra. Trener Morten Buene mener at lagets eldste også var lagets beste: Midtstopper Eva Kristin Skattebo.

Valdres FK - Vind G19 -1
Valdres FK - Bergen Nord