Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Tynn damestall ei uke før seriestart

Valdres FK damer starter serien om ei uke heime på Blåbærmyra. Men spillerstallen er tynn og sårbar, med bare 12 jenter pr. dags dato.

Valdres begynner seriespillet kommende søndag mot Kongsvinger 2 heime på Blåbærmyra. Trener Morten Buene rapporterer om jenter i god form, men det er altså litt for få av dem. Nå har Valdres Fk søkt om å få benytte spillere fra Aurdal/Leira og Fagernes jenter 16, noe som er blitt innvilget. Buene håper derfor på flere på trening framover.

Heldigvis er utsiktene noe bedre utover sesongen. Anita Strand har vært langtidsskadet, men blir forhåpentligvis klar igjen utpå sommeren. En regner også med forsterkninger når nytt skoleår starter i august: En spiller fra Gudbrandsdalen og en fra Dokka er da ventet til Valdres. Dette er begge spillere som holder meget bra nivå.

Morten Buene regner derfor med at vår- og høstsesongen kan bli noe forskjellige. Han er innstilt på at Valdres skal spille sitt eget spill, og tørre å satse på god fotball. Men han innser at det kan bli vanskelig å hevde seg helt i toppen slik situasjonen er pr. dags dato.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR