Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Marienlyst stadion
27. mai 2019 20:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Tynn damestall ei uke før seriestart

Valdres FK damer starter serien om ei uke heime på Blåbærmyra. Men spillerstallen er tynn og sårbar, med bare 12 jenter pr. dags dato.

Valdres begynner seriespillet kommende søndag mot Kongsvinger 2 heime på Blåbærmyra. Trener Morten Buene rapporterer om jenter i god form, men det er altså litt for få av dem. Nå har Valdres Fk søkt om å få benytte spillere fra Aurdal/Leira og Fagernes jenter 16, noe som er blitt innvilget. Buene håper derfor på flere på trening framover.

Heldigvis er utsiktene noe bedre utover sesongen. Anita Strand har vært langtidsskadet, men blir forhåpentligvis klar igjen utpå sommeren. En regner også med forsterkninger når nytt skoleår starter i august: En spiller fra Gudbrandsdalen og en fra Dokka er da ventet til Valdres. Dette er begge spillere som holder meget bra nivå.

Morten Buene regner derfor med at vår- og høstsesongen kan bli noe forskjellige. Han er innstilt på at Valdres skal spille sitt eget spill, og tørre å satse på god fotball. Men han innser at det kan bli vanskelig å hevde seg helt i toppen slik situasjonen er pr. dags dato.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR