Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK 1 - 2 Raufoss 2
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

Tre poeng i sluttminuttene

En scoring ved Dan Mönell etter 88 minutter sikret Valdres tre poeng i serieåpningen. Kampen var jevn og kunne tippet begge veier, ifølge trener Atle Johannessen.

Det var en jevnspilt kamp med få sjanser på Rommensletta i ettermiddag. Mot slutten av kampen var Oslo City nær ved å score med et skudd i tverrliggeren, men isteden ble det Dan Mönell som avgjorde for Valdres få  minutter seinere. Ballen gikk fra Erlend Sæbu via Thomas Brekken til Mönell, som dro seg innover, dribla "halve Groruddalen" før han satte ballen i mål.

Valdres var ikke like gode i dag som i cupen mot Ottestad, sier Atle Johannessen. Det var spesielt med hensyn til løpingen at det sviktet. I tillegg var dagens motstander adskillig bedre. Defensivt er treneren godt fornøgd,- faktisk var dette den første av åtte kamper i år der laget ikke slapp inn mål. Men framover gikk det tregere, og Valdres greide aldri å utnytte de rommene som oppstod.

Treneren karakteriserer dagens oppgjør som en typisk slitekamp, og han har sett de fleste spillerne bedre før. Men desto artigere var det jo at kampen tippet rett veg! Atle Johannessen fremhever kapteinen Øyvin Lund som dagens viktigste Valdres-spiller. - Lund stod fram som en ledertype og gikk foran i krigen, avslutter Atle Johannessen.

Dagens lagoppstilling:

Kert Kütt, Thomas Brekken, Joakim Wiik, Øyvind Lund, Erlend Flaten, Jonas Jørgensen, Erlend Sæbu, Dan Mönell, Erland Meldal, Joakim Halvorsen og Haris Heremic

Det ble ikke gjort noen bytter.

Jostein Hauge Volden, Morten Nerli og Sindre Lokreim Bolstad var ute med skader.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 24.04 kl. 19.29
Valdres FK - Nordre Land
G19 Elite
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR