Svak førsteomgang ødela

Valdres FK - Gjøvik-Lyn 1-3 (0-3)

Valdres fikk en kraftig vind mot seg i første omgang. Spillerne hadde i tillegg fått beskjed om å ligge lavt og satse på kontringer. Men dessverre ble våre gutter altfor passive og kom aldri opp i duellene mot Gjøvik-Lyn. Og skal en slå et bedre fotball-lag, er første bud å vinne duellene. Gjestene fra Gjøvik kunne derfor gå til pause med en fullt fortjent 3-0 ledelse.

I andre omgang fikk Valdres fordelen av medvind. Vi ble også mye mer aggressive og begynte å vinne duellene. Etter åtte minutter av omgangen satte Dan Mônell fart på ballen, driblet et par gjøvikensere og satte ballen i mål fra seksten meteren. Dermed ny spenning, og Valdres trykket på for flere mål. De kom dessverre ikke, selv om det ikke var langt i fra. Ettersom kampen nærmet seg slutten kunne Gjøvik-Lyn kontrollere inn seieren.

Jonas Jørgensen måtte stå over i kveld etter hjernerystelse, og Morten Nerli var også ute med skade. Drageberget kåret Øyvind Lund til dagens beste Valdres-spiller.

Lørdag er det klart for ny seriekamp, denne gangen mot Jevnaker. Greier gutta å fortsette aggressiviteten de viste i andre omgang i dag, er det ikke umulig at det ender med poeng.