Valdres FK - Faaberg » Gjensidigebanen KG » 16. april 2023 15.00
Seniorlagene
Valdres FK - Faaberg
Gjensidigebanen KG
16. april 2023 15.00
Valdres FK Kvinner 4 - 2 Nordre Land
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 7 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Jevnaker neste oppgave

Valdres FK vender tilbake til seriespillet når Jevnaker gjester Blåbærmyra lørdag. Det blir interessant å se hvordan våre gutter takler tredje kamp på ei uke.

Jevnaker var før seriestart regnet som nestfavoritt i vår avdeling, men har hatt en trøblete start. To knappe nederlag har det blitt, sist med 1-2 hjemme mot Oslo City. I tillegg ble det en tidlig avskjed i cupen etter nederlag på Gol. Men det hører med til historien at Jevnaker da spilte store deler av kampen med ti mann.

Jevnaker og Valdres møttes i 2. divisjon sesongen 2011. Da vant Valdres på Blåbærmyra, mens Jevnaker tok poengene på deres hjemmebane.

Valdres har noe skader og sykdom i troppen før kampen. Thomas Brekken fikk en trøkk i kampen mot Gjøvik-Lyn og er usikker. Foten er hoven, og må testes lørdag formiddag. Kert Kûtt er sjuk og stod over treninga fredag, men også han kan være klar for spill lørdag. Gledelig er det at vår danske midtbanegeneral Jonas Jørgensen nå er i trening igjen etter hjernerystelsen som har holdt han utenfor i to kamper. Vi håper at Jonas er på banen igjen i morgen. Morten Nerli må derimot bruke mer tid på å bli klar etter en belastningsskade.

Ellers innleder damelaget sesongen søndag med kamp mot Kongsvinger 2. Kampen går på Blåbærmyra kl. 13.30

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR