Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane

Cup-kveld på Myra

Unge valdriser får sesongens hittil hardeste oppgave når andredivisjonslaget Gjøvik-Lyn er motstander onsdag. Men overraskelser har kommet før i cupen på Blåbærmyra, så Jostein Volden & Co. er ikke slått på forhånd.

Etter fem strake tap i treningskampene har det blitt fire strake seire for Valdres i cup og serie. Dermed er det også en god dose selvtillit i laget. Men spillet i helgas kamp mot Oldenborg var langt fra overbevisende, så trener Atle Johannessen vet at laget må opp adskillige hakk for å kunne måle seg mot Gjøvik-Lyn.

Jonas Jørgensen måtte stå over lørdagens kamp grunnet hjernerystelse, og det er fare for at også cupkampen ryker. Ørjan Hippe Sørflaten er i trening igjen etter sykdom, men kanskje kommer onsdagens kamp vel tidlig.

Gjøvik-Lyn hadde ingen heldig start på sesongen med 0-3 for Ørn i Horten. Gjøvikenserne måtte spille hele andre omgang med ti mann etter rødt kort på Morten Strand. Morten Skjærstad vil nok være svært oppsatt på å revansjere tapet da han vender nå tilbake til sin gamle hjemmebane på Blåbærmyra.

DSC_0025.JPG

Det blir ellers gjensyn med fire gamle Valdres-spillere: Manuel Hervas, "Pachu" Martinez, Joar Hoberg og "Mac" Laham (bildet). Samtlige var på banen i Horten.

Vi ønsker velkommen til forhåpentligvis god, gammel cupstemning på Blåbærmyra!

Odds Betsson: H  4,00      U  5,15      B 1,55

Valdres FK - Vind G19 -1