Sogndal 2 - Valdres FK » Fosshaugane Campus » 23. september 2019 19:30
A-lag Herrer
Sogndal 2 - Valdres FK
Fosshaugane Campus
23. september 2019 19:30
Os 10 - 0 Valdres FK
Kuventræ kunstgress 01
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

- Usexy!

- Usexy og kjedelig! Det var trener Atle Johannessens kommentar til oppsettet fra Norges Fotballforbund for første runde i cupen. Valdres FK møter Gjøvik-Lyn på Blåbærmyra onsdag 22. april. Her blir det gjensyn med Manu Hervas (bildet t.h.) og andre ex-valdriser

Gjøvik-Lyn og Valdres har møttes en rekke ganger de siste åra, både til seriekamper og treningskamper. Det var derfor ikke den mest interessante motstanderen en kunne få, mener Johannessen.

Det er også et faktum at Valdres har et dårlig tak på gjøvikenserne. Fram til i dag har det aldri blitt Valdres-seier i lokalderbyene, verken i den ene eller andre sammenheng. Lett blir det heller ikke nå, ettersom Gjøvik-Lyn i år har et bedre mannskap enn noen gang tidligere etter at de returnerte til 2. divisjon.

Blant de det blir gjensyn med er en gjeng tidligere valdriser: Både Manu Hervas, "Pachu" Martinez, Joar Hoberg og "Mac" Laham spiller nå i blått og kvitt for Gjøvik-Lyn. I tillegg har sjefen sjøl, Morten Skjærstad, en fortid som trener for Valdres.

Før cupoppgjøret er det serien som gjelder. Valdres starter serien i morgen, lørdag, med kamp mot Oslo City i hovedstaden. Atle Johannessen varsler endringer i startelleveren, selv etter det som var en svært god kamp mot Ottestad.

Johannessen sier han har fått en del informasjon om Oslo City, og mener at det blir nødvendig å spille smart bakover på banen. Oslolaget har mye fikst småspill med fine kombinasjoner. Forsvaret kan derfor bli satt på større prøver enn det ble mot Ottestad.

Kampen begynner 16.00

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR