Sogndal 2 - Valdres FK » Fosshaugane Campus » 22. september 2019 13:00
A-lag Herrer
Sogndal 2 - Valdres FK
Fosshaugane Campus
22. september 2019 13:00
Valdres FK 0 - 3 Strømsgodset 2
Gjensidigebanen
Eskil Fugllien Hauge: 2 mål
Joey Salden: 2 mål
Sivert Månum: 1 mål

Stor framgang, men knepent tap mot Hønefoss BK 2

Lørdag spilte vi treningskamp mot Hønefoss BK 2 på AKA Arena. Dette var Kert Kütts første kamp siden han signerte. I tillegg hadde vi med oss to prøvespillere, Haris Beresic fra Sverige og Vitalijs Zils fra Latvia.

Hønefoss´ førstelag spilte treningskamp mot Notodden rett i forkant, og stilte dermed med mange av spillerne i førstelagstroppen i første omgang mot oss. I andre omgang byttet de inn mange av juniorspillerne.

Første omgang starter fantastisk for oss. Det første som skjer i kampen er at Ørjan og Flaten jobber godt på høyrekanten og får lagt inn til prøvespiller Haris som scorer. Etter det har Hønefoss mye ball. I sitt 3-5-2-system klarer de dyktige sentrale midtbanespillerne å spille hurtig oppver banen, men skaper ikke mange sjansene i starten. Men de får betalt ved et straffespark midtveis i omgangen. Vi klarer å stå godt imot, med spesielt Jonas og Morten. Vi klarer ikke å skape noe særlig av sjanser, men slipper ikke mye til. Vi tar pause med 1-1.

I andre omgang bytter HBK 2 mange spillere og kvaliteten hos dem faller betraktelig, selv om de fortsatt viser at de har spennende og spillende juniorer. Spillet jevner seg mer ut, vi har mer ball, skaper mer foran deres mål enn de gjør foran vårt. Sæbu kommer inn etter sin ankelskade og viser at han er på god vei. Halvorsen kommer til muligheter fra venstrekanten og Eivind gjør nok et godt innhopp på a-nivå. Kampen ligger og vipper, men HBK 2 klarer å spille seg igjennom oss på kontring og sette 2-1 rett før slutt. Skuffende å tape denne kampen, men gjennomføringen av kampen var mye bedre enn forrige helg mot Gran (1-3).

Laget: Kert, Flaten - Jostein - Øyvind - Brekken, Jonas - Morten, Ørjan - Vitalijs - Wiik, Haris Bytter: Sæbu, Halvorsen, Eivind. Ubenyttede: Arild, Sindre, Erland

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 22.09 kl. 15:00
Valdres FK - Raufoss 2
Damer 3. div
mandag 30.09 kl. 17:00
Valdres FK - Brann 2
Norsk Tipping -ligaen
onsdag 02.10 kl. 19:30
Valdres FK - Ottestad G19-1
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR