Strømsgodset 2 - Valdres FK » Marienlyst stadion » 27. mai 2019 20:00
Varden Amfi
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Dan Mönell er klar for Valdres FK

Dan Mönell kommer fra gøteborgsklubben Qvivde, som spiller på nivå tre i Sverige. Det er altså samme nivå som Valdres spilte i fjor. Han er en offensiv spiller som kan brukes på midtbane eller i angrep, fortrinnsvis på venstre kant.

Mönell spilte for Valdres FK i treningskampen mot Skedsmo, og har nå etter en kort tenkepause bestemt seg for å signere for klubben. Her slutter han seg til Haris Heremic, slik at Valdres FK også i år får to svensker i stallen. Dermed har trener Atle Johannessen fått oppfylt ønsket om fire "voksne" spillere, til forsterkning av en ellers svært ung spillergruppe.

Vi ønsker Dan Mönell hjertelig velkommen, og håper at han vil trives i Valdres!

Valdres FK spiller i morgen, torsdag, årets siste treningskamp. Den går på Dokka mot Nordre Land I.L. Joakim Wiik pådro seg en strekk i helgas cupkamp, og må ta det med ro til over påske. Ellers spilte en del av de yngre spillerne i tirsdagens juniorkamp mot Nordre Land, så det kan tenkes at Johannessen vil ta hensyn til dette ved laguttaket. Forøvrig skal troppen være frisk og rask.

Valdres FK - Elverum G19 -1
Valdres FK - Os