Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

Møter Gjøvik-Lyn med nye folk

For danske Jonas Jørgensen blir dette debutkampen for Valdres FK. Dansken har en fortid i Brøndby-akademiet og har blant annet spilt i dansk 2. divisjon. Han kan brukes både i forsvarsrekka og på midtbanen, og vi holder en knapp på at Johannessen velger å bruke ham på defensiv midtbane mot gjøvikenserne.

Trener Atle Johannessen forteller at det også vil bli andre nykommere å se i valdrestrøya. Det vil være snakk om prøvespillere, uten at Johannessen ønsker å røpe mer før kampen. -Men han anbefaler å ta en tur til Gjøvik kl. 19.30 for å ta nykommerne i øyensyn, og lover valuta for pengene (som en ikke betaler).

Klubben har ellers hatt besøk av en keeper den siste tida. Det dreier seg om en 25-åring fra Måndalen, som har kjærest i Valdres og som derfor ønsker å slå seg ned her. Forutsetningen er at han finner en passelig jobb. Romsdalingen er utdannet industrimekaniker, så dersom du kjenner noen som har bruk for en slik person er det barte å ta kontakt. Han spiller imidlertid ikke kampen på Gjøvik tirsdag.

Vi kommer tilbake med omtale av kampen tirsdag kveld.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR