Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Målrikt i Hallingdal

Damelaget testet i kveld formen mot damene fra nabodalføret. Det endte ned Valdres-seier 7-2, etter at hallingene hadde ledet 2-1 til pause. Øyfrid Sørumshaugen (bildet) var i scoringshumør.

Kveldens kamp var damenes andre treningskamp for vinteren. For et par uker siden ble det tap 2-6 mot Raufoss på Toten, men i dag ble det altså klar seier mot et lag på samme nivå.

Hallingene rykket opp fra 4. divisjon etter fjoreårets sesong, og har i følge Valdres-trener Morten Buene et godt og spillende lag. Hallingene ledet da også 2-1 etter første omgang, men Valdres skapte en mengde sjanser. En god halling-keeper stod i vegen for flere scoringer. Men det var bare et tidsspørsmål før scoringene kom, og i andre omgang var valdrisene ustoppelige. Kveldens scoringer ble satt inn av Kristin Holmen, Øyfrid Sørumsgaugen (4) Andrea Kjeldsrud og Anja Kampen Hamre.

Nevnte Andrea Kjeldsrud kommer fra Nordre Land, og blir forhåpentligvis Valdres-spiller i løpet av våren. Det vil ifølge Buene være en stor styrke for laget. Ellers imponerer ungjentene Andrea Skattebo (99-årgang) Kristin Holmen (2000)  og Ingrid Elise Klosbøle Evenstuen. Trener Buene håper også på tilgang på lovende og ambisiøse spillere fra andre klubber i Valdres. Foreløpig er spillerstallen svært knapp, men en håper at storscorer Anita Strand vil være tilbake på forsommeren etter langvarig skade.

Seriestart er 26. april.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR