Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

Både nye og gamle valdriser mot Raufoss

Både Raufoss og Valdres kommer til å teste nye spillere i lørdagens treningskamp på Raufoss. Hos Valdres blir det gjensyn med Edmond Chappy, som er tilbake etter flere sesonger "utabygds". Sanin Muminovic (bildet) er blant dem som  stiller.

Atle Johannessen kommer til å stille med Edmond Chappy enten på høgre eller venstre kant lørdag. Bror Desmond er derimot ikke spilleklar etter armbruddet i høst, men Johannessen regner med å bruke ham senere i sesongen. Valdres kommer ellers til å stille med en ny mann på topp, - hvem det er får bli en overraskelse! Hverken Dan Mönell eller Haris Heremic spiller denne kampen.

Johannessen kommer isteden til å teste tre nye spillere, dersom alt går i orden. Det dreier seg om Adonis Spica, som opprinnelig er bosnisk-kroat, og som har trent med Valdres en tid nå. I tillegg kommer en midtstopper og en offensiv midtbanespiller. En av dem kommer fra en norsk 2.divisjonsklubb, den andre er fra Litauen.

En lokal spiller som er klar til innsats igjen er Lars Fredrik Brateng. Brateng måtte se hele sesongen 2015 fra sidelinja, men er nå klar igjen etter kne-operasjonen. En annen lokal helt, Robert Rabben, er ferdig i Kongens klær og klar til neste helgs kamp mot Hallingdal.

Kert Kütt er for tiden hjemme i Tallin og spiller ikke. Derimot har Raufoss tre gode keepere i stallen, og Valdres kommer til å få låne to! De spiller en omgang hver for Valdres.

Kampen på Raufoss starter 15.30.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR