Valdres FK - Lillestrøm 2 » Gjensidigebanen » 20. august 2018 18:30
A-lag Herrer
Valdres FK - Lillestrøm 2
Gjensidigebanen
20. august 2018 18:30
Valdres FK 3 - 1 Vestfossen
Gjensidigebanen
Kyle Spence: 9 mål
Simen Høglien: 9 mål
Jose Maria Cruz Marin: 3 mål

Valdresressurs til Spania for trenerutdanning

A-lagets lagleder Philip Stensæter(17) har allerede vært en kjemperessurs for Valdres FK i to sesonger. Som 15-åring var han Norges yngste seniorlagleder. Nå skal han til Torrevieja i Spania for å ta trenerutdannelse gjennom NFF.

Stensæter bor på Gran hvor han er elev ved Hadeland Videregående Skole, men er opprinnelig fra Valdres og har familien i Sør-Aurdal og Rogne. Philip har ønske om å jobbe som trener i fremtiden, og har først som sist bestemt seg for å ta NFF sitt C-lisenskurs i Torrevieja, Spania i slutten av november.

Kurset strekker seg over 10 dager fra 22. november til 2. desember, og innefatter hele 34 teori- og praksisøkter med fokus på alle fire moduler: "Barn", "ungdom", "keepere" og "flest mulig - lengst mulig".

Selv er han innstilt på at det vil bli harde og lange kursdager på sørøstkysten av Spania: - Jeg er trolig den med minst kunnskap og erfaring før kurset, så læringskurven vil nok bli bratt, men jeg gleder meg virkelig, forteller Philip.

Med seg som veileder skal han ha Fagernes IL-trener og tidligere juniortrener Tony Strande.

Valdres FK er svært positiv til at unge, lokale ildsjeler vil skaffe seg trenerkompetanse, og vi ønsker Philip lykke til!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 19.08 kl. 15:00
Valdres FK - Toten
Junior elite
mandag 20.08 kl. 18:30
Valdres FK - Lillestrøm 2
Norsk Tipping - ligaen
onsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK/Fagernes - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL