Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Valdresressurs til Spania for trenerutdanning

A-lagets lagleder Philip Stensæter(17) har allerede vært en kjemperessurs for Valdres FK i to sesonger. Som 15-åring var han Norges yngste seniorlagleder. Nå skal han til Torrevieja i Spania for å ta trenerutdannelse gjennom NFF.

Stensæter bor på Gran hvor han er elev ved Hadeland Videregående Skole, men er opprinnelig fra Valdres og har familien i Sør-Aurdal og Rogne. Philip har ønske om å jobbe som trener i fremtiden, og har først som sist bestemt seg for å ta NFF sitt C-lisenskurs i Torrevieja, Spania i slutten av november.

Kurset strekker seg over 10 dager fra 22. november til 2. desember, og innefatter hele 34 teori- og praksisøkter med fokus på alle fire moduler: "Barn", "ungdom", "keepere" og "flest mulig - lengst mulig".

Selv er han innstilt på at det vil bli harde og lange kursdager på sørøstkysten av Spania: - Jeg er trolig den med minst kunnskap og erfaring før kurset, så læringskurven vil nok bli bratt, men jeg gleder meg virkelig, forteller Philip.

Med seg som veileder skal han ha Fagernes IL-trener og tidligere juniortrener Tony Strande.

Valdres FK er svært positiv til at unge, lokale ildsjeler vil skaffe seg trenerkompetanse, og vi ønsker Philip lykke til!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL