Seniorlagene
Fart 2 - Valdres/Fagernes
Fart KG
14. september 2022 19.30
Valdres FK  -  Follebu
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 12 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Valdresressurs til Spania for trenerutdanning

A-lagets lagleder Philip Stensæter(17) har allerede vært en kjemperessurs for Valdres FK i to sesonger. Som 15-åring var han Norges yngste seniorlagleder. Nå skal han til Torrevieja i Spania for å ta trenerutdannelse gjennom NFF.

Stensæter bor på Gran hvor han er elev ved Hadeland Videregående Skole, men er opprinnelig fra Valdres og har familien i Sør-Aurdal og Rogne. Philip har ønske om å jobbe som trener i fremtiden, og har først som sist bestemt seg for å ta NFF sitt C-lisenskurs i Torrevieja, Spania i slutten av november.

Kurset strekker seg over 10 dager fra 22. november til 2. desember, og innefatter hele 34 teori- og praksisøkter med fokus på alle fire moduler: "Barn", "ungdom", "keepere" og "flest mulig - lengst mulig".

Selv er han innstilt på at det vil bli harde og lange kursdager på sørøstkysten av Spania: - Jeg er trolig den med minst kunnskap og erfaring før kurset, så læringskurven vil nok bli bratt, men jeg gleder meg virkelig, forteller Philip.

Med seg som veileder skal han ha Fagernes IL-trener og tidligere juniortrener Tony Strande.

Valdres FK er svært positiv til at unge, lokale ildsjeler vil skaffe seg trenerkompetanse, og vi ønsker Philip lykke til!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR