Tap i serieavslutningen

Ready slo Valdres 3-0 i serieavslutningen i Oslo i dag. Valdrisene var godt med spillemessig, men ikke gode nok foran målene.

Ready tok ledelsen i første omgang da en godt slått corner ble headet i mål. Til da hadde Valdres vært godt med i banespillet. -Etter pause hadde vi tre store sjanser på 0-1, forteller Atle Johannessen, men det var Ready som gikk opp til 2-0. Det skjedde på selvmål, etter dårlig kommunikasjon i Valdres-forsvaret. 3-0 ble det på overtid, også det på en dødball-situasjon.

Tross tapet var det mye positivt spillemessig, mener Atle Johannessen, men Valdres ble for svake i begge boksene. Treneren mener at Sanin Muminovic var i en klasse for seg i dag, men at også unggutgta markerte seg positivt. Kasper Dyve spilte fra start istedenfor Dan Mönell, mens Andreas Nyhagen og Jonas Hauge Fugllien kom inn i andre omgang.

Valdres endte dermed på femteplasss i årets serie, bak fire oslolag. Vi gratulerer Frigg med plass i neste års 2. divisjon, etter at de klarte 1-1 borte mot Korsvoll i dag.