Strømsgodset 2 - Valdres FK » Åssiden stadion » 27. mai 2019 18:00
A-lag Herrer
Strømsgodset 2 - Valdres FK
Åssiden stadion
27. mai 2019 18:00
Fyllingsdalen 5 - 0 Valdres FK
Varden Amfi
Federico Giordano: 3 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Simen Jørstad Ringli: 1 mål

Går vitenskapelig til verks for å få spillerne i form

Trener Atle Johannessen går vitenskapelig til verks for å få spillerne i topp fysisk form før seriestarten i april. Gjennom måling av melkesyreverdier skal en få håndfaste opplysninger om hvor mye hver enkelt spiller forbedrer seg utover vinteren.

Spillerne skal igjennom tre tester før seriestart. Den første ble gjennomført da treningen startet for alvor i begynnelsen av januar, den andre vil finne sted i månedsskiftet februar/ mars og den siste like før seriestart. Testingen blir gjennomført på Beitostølen under overoppsyn av Frank Evertsen, som har mye rutine på testing av idrettsutøvere. Melkesyreverdiene blir målt etter fem minutter på tredemølla, og forhåpentligvis vil de vise en sterkt minkende tendens framover.

Det er ingen hemmelighet at Atle Johannessen var lite imponert over den fysiske formen til spillerne da han tok over i høst. Han har derfor satt det som prioritet nummer en å få opp kondisjonen til gutta. Det blir i vinter kjørt to rene løpsøkter i uka under ledelse av Joakim Wiik. Øktene inneholder intervaller av ulik lengde, og blir stort sett gjennomført på gangvegen mellom Fagernes og Leira. Dette kommer til å fortsette ut februar, forteller Johannessen.  Det har det bare blitt noen få inneøker så langt, mens balltreningen ellers har foregått på Blåbærmyra. Selv om banen er godt brøytet er det selvsagt ikke ideelle spilleforhold, men på den annen side går ballen fort på et hardt og glatt underlag. Dermed blir det et bra tempo i spillet.

Johannessen forteller at det er avtalt sju treningskamper i vinter. Den første finner sted i Årdal om en uke, onsdag 28. januar. Deretter følger:

Hallingdal 4. februar (noe usikker)

Gjøvik-Lyn 10. februar

Gran 21. februar

Hønefoss 28. februar

Skedsmo 14. mars

Nordre Land 26. mars

Alle kampene går borte.

 

Valdres FK stiller dessuten med tre lag i Beitostølen Cup til helga: Senior, junior og damer.

 

Når det gjelder årets spillerstall, vil vi komme tilbake med en foreløpig presentasjon snart.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 30.05 kl. 15:00
Valdres FK - Elverum G19 -1
Junior elite
lørdag 01.06 kl. 13:00
Valdres FK - Os
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 11.06 kl. 19:30
Valdres FK - Storhamar Damer
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR