Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane

Damene til topps på Beitostølen

Damelaget til Valdres FK gikk helt til topps i Beitostølen Cup etter å ha slått Vålerenga 4-3 i finalen.

Valdres-damene gikk videre i turneringen etter to seire, ett uavgjort og ett tap fredag, Tapet kom mot OSI med 2-3, etter at valdrisene først hadde ledet 2-0.

Trener Morten Buene var ikke helt fornøyd med spillet fredag, men søndag viste jentene seg fra en  annen side. I kvartfinalen måtte det riktignok ekstraomganger og straffespark til mot et fortserket Skrautvål-lag. Det var keeper Thea Sandsengen som avgjorde straffesparkene, etter først å ha reddet og deretter scoret selv.

I semifinalen måtte Raufoss se seg slått med 3-2, og dermed var det klart for finale mot Vålerenga. Oslolaget stilte to lag på Beitostølen, som gjorde opp om finaleplassen seg i mellom. Finalen ble jevn og spennende, og det måtte ekstraomganger til for å avgjøre. Til slutt greide Øyfrid Sørumshaugen å sette inn den avgjørende scoringen, og dermed endte det med en noe overraskende turneringsseier til våre jenter.

Valdres-keeper Thea Sandsengen ble kåret til turneringens beste damespiller.

Valdres FK - Vind G19 -1
Valdres FK - Bergen Nord