Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Valdres kjempet ned Molde 2

Valdres viste innsats og fightervilke da Molde 2 ble nedkjempet på Blåbærmyra i kveld. Scoringer fra Andreas Dyve og Steffen Rabben ga valdrisene en fortjent 2-1 seier og med det håp om ny kontrakt.

Valdres gikk aggressivt ut i kveld og presset Molde tilbake. Gustav Heldal var frampå et par ganger, men uten at det ble scoring. I stedet kom Molde mer inn i kampen, og etter 27 minutter tok romsdalingene ledelsen. En svak pasning i Valdres-forsvaret ble snappet opp, og ballen satt nede i hjørnet til venstre for Varpestuen. Valdres strevde med å få i gang angrepsspillet i denne omgangen, men fikk et mål nærmest ut av ingenting like før pause. Et skudd fra Kristoffer Jeppsson så ut til å gå langt til side for mål, men ble snappet opp av Andreas Dyve og satt i mål bak en forbløffet Molde -keeper.DSC_7836.JPG

Øyvind Lund sørger for at Molde-keeperen får luftet seg.

Dette ga Valdres nye krefter til andreomgangen, og de første 25 minuttene av omgangen var det ensidig  press mot Molde-målet. Valdres spilte med enorm innsats og aggressivitet, og skapte en rekke store målsjanser. Størst av dem alle var da Gustav Heldal kom alene igjennom etter 58 minutter, men Molde-keeperen gjorde en mesterlig beinparade.  Akkurat da det så ut til at Valdres-offensiven tok til å stilne, dukket måltjuven Steffen Rabben opp inne i Molde-feltet, og greide å krangle ballen i mål. Resten av kampen kjempet Molde febrilsk for utligning, men Valdres-forsvaret med Stig Karenstuen i spissen holdt godt unna.

Andreas Dyve ble kåret til dagens Valdres-spiller av Drageberget!

Startoppstilling:

Varpestuen, Robert Rabben, Lund, Wiik, Dyve, Jeppsson, Modig, Sanne, Steffen Rabben,Heldal

Bytter i andre omgang:

Høglien inn for Sanne (61)

Fossholt inn for Wiik (92)

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR