Valdres FK - Faaberg » Gjensidigebanen KG » 16. april 2023 15.00
Seniorlagene
Valdres FK - Faaberg
Gjensidigebanen KG
16. april 2023 15.00
Valdres FK Kvinner 4 - 2 Nordre Land
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 7 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Valdres kjempet ned Molde 2

Valdres viste innsats og fightervilke da Molde 2 ble nedkjempet på Blåbærmyra i kveld. Scoringer fra Andreas Dyve og Steffen Rabben ga valdrisene en fortjent 2-1 seier og med det håp om ny kontrakt.

Valdres gikk aggressivt ut i kveld og presset Molde tilbake. Gustav Heldal var frampå et par ganger, men uten at det ble scoring. I stedet kom Molde mer inn i kampen, og etter 27 minutter tok romsdalingene ledelsen. En svak pasning i Valdres-forsvaret ble snappet opp, og ballen satt nede i hjørnet til venstre for Varpestuen. Valdres strevde med å få i gang angrepsspillet i denne omgangen, men fikk et mål nærmest ut av ingenting like før pause. Et skudd fra Kristoffer Jeppsson så ut til å gå langt til side for mål, men ble snappet opp av Andreas Dyve og satt i mål bak en forbløffet Molde -keeper.DSC_7836.JPG

Øyvind Lund sørger for at Molde-keeperen får luftet seg.

Dette ga Valdres nye krefter til andreomgangen, og de første 25 minuttene av omgangen var det ensidig  press mot Molde-målet. Valdres spilte med enorm innsats og aggressivitet, og skapte en rekke store målsjanser. Størst av dem alle var da Gustav Heldal kom alene igjennom etter 58 minutter, men Molde-keeperen gjorde en mesterlig beinparade.  Akkurat da det så ut til at Valdres-offensiven tok til å stilne, dukket måltjuven Steffen Rabben opp inne i Molde-feltet, og greide å krangle ballen i mål. Resten av kampen kjempet Molde febrilsk for utligning, men Valdres-forsvaret med Stig Karenstuen i spissen holdt godt unna.

Andreas Dyve ble kåret til dagens Valdres-spiller av Drageberget!

Startoppstilling:

Varpestuen, Robert Rabben, Lund, Wiik, Dyve, Jeppsson, Modig, Sanne, Steffen Rabben,Heldal

Bytter i andre omgang:

Høglien inn for Sanne (61)

Fossholt inn for Wiik (92)

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR