Kjempet for å bryte ned forsvarsmuren

Valdres FK G19 elite møtte Lunner til oppgjør på Blåbærmyra fredag kveld. Gjennom samfulle 90 minutter lå Lunner lavt og forsvarte seg, mens vi jobbet iherdig med å bryte ned en 10-mannsstor forsvarsmur. Vi maktet å score to ganger, ett mot slutten av hver omgang.

Vi gjennomfører en svært solid kamp, er gode i gjenvinningsfasen og nekter Lunner angrepsrom. Vi får fantastisk god øving på etablert angrepsspill mot et velorganisert Lunner-lag, og i løpet av 90 minutter slipper vi til kun én målsjanse, der guttekeeper Knut Ole Ranheim gjør en kjemperedning.

1-0 kom etter 42 minutter. Kasper Dyve slår et frispark, får igjen ballen, setter fart inn i ledig rom og slår et godt innlegg. Vi har to mann som har frigjort seg på bakre, og Bjørnar Sæthershagen setter ballen i mål.

2-0 kom etter 86 minutter. Eivind Ringen slår et presist innlegg, av den lange varianten. Joakim Halvorsen stiger til værs og får kraft i headingen, som settes flott til venstre for keeper.

Laget:
Knut Ole Ranheim, Eivind Ringen, Bjørnar Sæthershagen, Even Solberg, Kristian Hovi, Morten Nerli, Kasper Dyve, Joakim Halvorsen, Sindre Bolstad, Lars Fredrik Brateng, Vegard Opheim

Innbyttere:
Kjetil Strandbråten (61. min for Nerli), Henrik Gule Johansen (70. min for Brateng), Andreas Nyhagen (82. min for Opheim), Lars-Emil Sætrang (82. min for Hovi), Marius Sætre (82. min for Solberg)

Målscorere:
Joakim Halvorsen, Bjørnar Sæthershagen

Annet:
Vårt Junior 1-lag spilte onsdag 2-4 mot Toten på Blåbærmyra, og fikk sitt første tap denne høstsesongen.