Valdres FK - Bergen Nord » Gjensidigebanen » 13. april 2019 16:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Bergen Nord
Gjensidigebanen
13. april 2019 16:00
Kolbu/KK 4 - 1 Valdres FK
Østre Toten kg bane
Federico Giordano: 1 mål

Ungt lag mot Herd

Fungerende trener Joakim Wiik gjør tre endringer på laget som stiller til den viktige kampen mot Herd lørdag. Det betyr at det er et lag av unge og forhåpentligvis sultne unggutter som slippes utpå Blåbærmyra. Kristoffer Jeppsson (bildet) er bland de eldre.

Jostein Hauge Volden kommer inn i midtforsvaret og forskyver "Kigen" Karenstuen til benken. Erlend Flaten erstatter Robert Rabben som er ute med karentene, og på topp kommer Erlend Sæbu inn for en skadet Simen Høglien. Dermed blir det et ungt og lokalt lag som Wiik presenterer i denne kampen som er så viktig både for Herd og Valdres.

Vårkampen i Ålesund endte uavgjort, og etter den tid har hverken Herd eller Valdres samlet mange poeng. Det er derfor et realt bunnoppgjør som står for tur. Taperen her vil trolig få store problemer med å berge plassen i divisjonen. Herd melder om et topp motivert lag og ser kampen som "en god mulighet til endelig å få en seier". Seieren skal komme ved "å spille smartere enn Valdres"...

Så får vi se på lørdag hvem som er smartest og hvem som greier å mobilisere mest innsats for tre superviktige poeng.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 03.04 kl. 19:30
Valdres FK - Vind G19 -1
Junior elite
lørdag 13.04 kl. 16:00
Valdres FK - Bergen Nord
Norsk Tipping -ligaen
søndag 28.04 kl. 15:00
Valdres FK - Lillehammer KFK
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERAL
BANK & FORSIKRINGSLAUGET
HOVEDSPONSOR GULL