Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Seks poeng og B-sluttspill

Valdres FK sine lag har spilt godt under Norway Cup, men kun ett lag kvalifiserte seg til A-sluttspill. G16 lå godt an med seks poeng på sine to første kamper, men gikk B-sluttspill med 3-0-tap i siste gruppespillkamp mot Langesund. Målforskjellen ble avgjørende.

Trener Knut Skattebo skriver:

"Surt tap i siste kamp for G16. Tapte 3-0 mot Langesund. Klarte ikke å komme i gang og ble hardt straffet. Et frispark i krysset fra spiss vinkel og et brassespark i mål. Bedre andre omgang der vi klarer å skape noe mer, men får ikke mål. Når da i tillegg Kolvereid vinner 5-0 i sin kamp, taper vi på målforskjell og det blir B-sluttspillet på G16."

Valdres FK G19 1 møtte i dag franske Bethunois Stade, og var spillemessig dominante med mye banespill, et drøss med store sjanser og et brent straffespark. At Bethunois Stade dermed gikk av med seieren og vant 1-0 i kampen var derfor litt surt, men prestasjonen og innsatsen var upåklagelig.

Valdres FK G19 2 spilte sin tredje gruppespillkamp mot Nesodden 2, og vant 5-1. De ble dermed suverene gruppevinnere, og er hittil det laget som har scoret flest mål i Norway Cup på sine tre kamper. Det førte til hviledag i morgen.

Morgendagens sluttspillkamper:

Valdres FK G16: Rennebu - Valdres FK klokken 08.00 på Ekebergs bane 16

Valdres FK G19 1: Tolga/Vingelen - Valdres FK 1 klokken 12.00 på Furusets bane 1

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR