Vardal - Valdres FK » Vardal Idrettsplass » 5. august 2022 19.30
Seniorlagene
Vardal - Valdres FK
Vardal Idrettsplass
5. august 2022 19.30
Valdres FK 7 - 0 Ringsaker
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 20 mål
Sander Hansson: 16 mål
Wegger Bergsrud: 6 mål

Ungt og lokalt mot Nybergsund

Tidenes yngste A-lag

Vi starter kampen med en snittalder på 19, 7 år og tett opp mot 70% lokale spillere fra Valdres. Troppen for øvrig har en snittalder på 19, 2 år og en andel lokale på spillere på litt over 70 %. Det skal bli utrolig spennende å se hva vi kan prestere mot et voksent og solid Nybergsund. Våre spillere er sultne på en god prestasjon, så da gjenstår det å se om vi kan greie et overraskende resultat.
Vi starter med følgende lag:
Varpestuen
Rabben - Volden - Modig - Brekken
Dyve - Jeppsson - Laham - Heldal
Høglien - Sørflaten
Innbyttere: Nerli, Brateng, Sæbu
Gonzales, Neale, Karenstuen, Wiik og Chappy er skadet. Mens Turczyn er i Polen. Hansen er med som reservekeeper, men er heller ikke skadefri og regnes kun som trener. Men kan gå inn ved krise.
Nok en fin treningsuke selv om den ble amputert i forhold til formasjonsøkter og drilling inn mot kampplan og motstander. Det begynner vi å bli vant til etter en vårsesong der 3-5 sentrale spillere konstant har vært ute. På rundgang.
Vi gleder oss til kamp og ser frem til å lede tidenes yngste og mest "lokale" Valdres FK A-lag i kamp. Mot en av avdelingens absolutte favoritter. Med 1. divisjonserfaring på trenere og spillere kombinert med flere spanske innslag blir dette vår ultimate utfordring.
Det skal bli gøy å se hvordan vi takler denne utfordringen for vi vet at de som løper utpå matten er motiverte for å vise oss hva de kan. Med fokus på arbeidsoppgaver og en god prestasjon er alt mulig. Å stå sammen er vårt kjennetegn, og hvis gjør det også på lørdag øker sjansen for poeng betraktelig.
Vi gleder oss mer enn noen gang!

Med vennlig hilsen
Leif Tsolis, A- trenerGå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 07.08 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Kongsvinger 2
3. div. kvinner
lørdag 13.08 kl. 15.00
Valdres FK - Moelven
5. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR