Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Tre på rad i 1. divisjon for G19

Etter at vi startet 1. divisjon med en uavgjort og to tap har vi nå sikret oss tre solide seiere på rappen i 1. divisjon for G19 mot Nordre Land, Gran og Raufoss 3.

Mot Nordre Land ble det en svært finspilt og morsom kamp der vi kontrollerer kampbildet gjennom samfulle 90 minutter. 5-0 resultatet gir faktisk, slik vi ser det, et unøyaktig bilde av kampen da vi kunne sikret oss flere mål med økt fokus og kvalitet ved avslutsningssituasjoner i motstanders boks.

Mot Gran måtte vi ta tak etter en svak førsteomgang der det sto 1-1. Vi hadde mye ball i første omgang, men fikk problemer med å takle et veldig direkte og fysisk sterkt Gran lag med mange eldsteårsjuniorer og sågar dispensasjonsspillere. Andre omgang var derimot god, og vi satte 6 mål på de siste 45 minuttene, men slipper dessverre også inn to unødvendige mål grunnet litt manglende konsentrasjon og fokus.

Mot Raufoss 3 ledet vi 1-0 til pause før Raufoss utliknet til 1-1 rett etter pause. Vi rullet opp en del 100%-ere kampen gjennom, men fikk ikke uttelling før de 10 siste minuttene, hvor vi scoret 3 mål og med det dro i land en 4-1 seier.

Med det besitter vi nå 3. plassen på tabellen bak Gjøvik Lyn og Snertingdal.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR