Valdres FK - Vard Haugesund » Gjensidigebanen » 20. juli 2019 13:00
A-lag Herrer
Valdres FK - Vard Haugesund
Gjensidigebanen
20. juli 2019 13:00
Brann 2 7 - 1 Valdres FK
Nymark kunstgress 03
Joey Salden: 2 mål
Eskil Fugllien Hauge: 1 mål
Shane Donaghey: 1 mål

Lave skuldre mot Elverum

Her er trener Leif Tsolis sine tanker om kampen:
Denne gangen skal vi ut i en bortekamp mot et av de bedre lagene i vår avdeling. Elverum spilte 1. divisjon så sent som i fjor, og ligger for øyeblikket i toppen. De var nære ved å slå ut Vålerenga i cupen tidligere i vår. Elverum er et godt dødball-lag, liker høyt press og kommer sannsynligvis for fullt ut av startblokkene mot oss.
Vi har hatt en av våre absolutt beste treningsuker så langt i 2014. Vi har prioritert høy intensitet preget av konkurranser, og spillerne har hatt en fysisk hard uke. Alt er som det skal. Kalle er kun med på oppvarming på grunn av skade, Wiik har blitt eldre, Alonso er med på 50%, Tomas har ville redninger, Dessi har strekk, Simen er krangler om regler, Kigen handler frokost, Jesper tømmer majones-tuben og Bjørnar ser trøtt ut. For å nevne noe. Godt vi har fri lørdag og søndag, og at kampen spilles på mandag.
I en kamp uten press og poeng som en bonus, gjelder det å senke ned skuldrene og å spille eget spill. Det er fullt mulig å ta tre poeng i Elverum. Men da må vi følge kampplanen bedre enn sist og å være mer konsentrert. Pasningskvaliteten må opp og vi legge ned mange meter. I tillegg være bevisst på Elverums styrker.
Vi stiller som vanlig en redusert spillertropp. Satser ungt i et allerede ungt lag. Vi blir bare yngre og yngre for hver dag. Skulle ønske det gjaldt Hansen også, for nå har han strekk i alle muskler. Kombinert med stive ledd så er det tydelig at han nærmer seg 30 år. Heldigvis er han keeper! Så han er med på treninger og holder det enkelt.
Rafal Turczyn, Kalle Neale og Desmond Chappy er definitivt ikke med. Mens Thomas Brekken, Alonso Gonzales og Stig Ørjan Karenstuen er alle usikre, men vi har et godt håp om at de er med til Elverum. Gledelig er det derimot at Kristoffer Jeppsson er kampklar etter noen uker ute.
Ellers er G 16- spiller Ørjan Sørflaten og våre nye profesjonelle lokalgutt Jostein Volden høyaktuelle til både start 11èr og innhopp. Ellers er resten av A-troppen med oss, sammen med andre unggutter fra Valdres Framtid som Morten Nerli, Bjørnar Sæthershagen og Lars Fredrik Brateng.
For å ta poeng må vi legge alt vi har i potten. Og da snakker jeg ikke om mynt til kronerullingen, selv om det også kommer godt med. Men det å være villig til å løpe til blodsmaken tar oss og gi alt i duellspillet. Starte der.
God pinse!
Leif Tsolis, A-trener

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 20.07 kl. 13:00
Valdres FK - Vard Haugesund
Norsk Tipping -ligaen
tirsdag 20.08 kl. 19:30
Valdres FK - Ridabu
G19 1. div
torsdag 22.08 kl. 19:30
Valdres FK - Lunner
Damer 3. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR