J 19 vant på Gjøvik

Det er for tiden ett tett kamp-program. Grunnet en del skader, blir det en del kamper for veldig mange. Vi reiste til Vind mandag kveld for å måle krefter med dem. Vi visste på forhånd litt hva som ventet oss: teknisk bra lag, med hurtige spillere og bra duellkraft. De låg på 2.plass på tabellen før kampen mot oss.

Vi åpnet litt forsiktig. Vi var litt for seine inn i dueller, litt for seine i bevegelsene våre og vi var ikke hurtige nok ut i rom når vi vant ball. Det ble veldig tett og mange dueller i midtbaneleddet.

Men etter 17 min fikk vi etablert et bra angrep. Kristin spilte fri Pia, som avanserte innover i banen med ballen og plasserte ballen helt inne ved stanga. 1-0 til Valdres J

Resten av omgangen ble som starten, litt rotete og for lite bestemt!! Vi hadde noen farlige avslutninger, spesielt etter noen dødballer. Vind hadde også noen gode muligheter , men Thea (keeper) tok seg av det som kom.

Etter en liten pauseprat hevet vi oss noen hakk i 2. omg. Vi lot ballen gå litt hurtigere, og var flinkere til å utnytte de romma som var der. 20 min ut i 2. omg brøt Mariann et angrep, satte fart, løp forbi 4 spillere og curlet ballen opp til Øyfrid, som hadde tatt seg ut bra med rom motsatt. Øyfrid avsluttet på volley fra 20 meter, og 0-2 var et faktum. Fantastisk mål!!

Etter hvert spilte vi oss til flere gode sjanser. Etter 80 min spiller Marte og Kristin vegg, skjærer gjennom forsvaret som kniv i varmt smør,  og avslutter i stanga. Returen tar Marte , men keeper redder.

Vind er nok ett av de beste lagene vi har møtt hittil i denne avdelingen, og de vil nok helt sikkert være med å kjempe om opprykket.

Neste kamp for vår del er allerede onsdag, borte mot Lilehammer 2.

Ekstra gledelig i denne kampen var at Marte F Rabben var tilbake etter et 5-mndr langt skadeopphold.